tiistai 29. lokakuuta 2019

Ilmainen passikuva ohjelma

Digikuvaukseen ja kuvankäsittelyyn soveltuva ohjelmapaketti sisältää vähintään kotikäytössä ilmaisen kokonaisuuden käyttötarkoitukseen valikoituja ohjelmia ja verkkosovelluksia. Ota siis kuva niin kaukaa kuin mahdollista, vaikka kohde jäisikin tällöin pieneksi kuvan keskelle. Ota kuva kuitenkin siten, että kun kasvoista rajataan passikuva , on kuvan tarkkuus vielä tarpeeksi suuri.


Voit ottaa itse passikuvasi – jos vältät nämä mokaa. Kuvan passihakemukseen voi ottaa itse digikameralla, kunhan noudattaa poliisin pilkuntarkkoja ohjeita kuvaa otettaessa. Palvelussa on myös työkalu, joka helpottaa passikuvan ottamista itse.


Ohjelma perustuu poliisin ohjeisiin hyväksytystä passikuvasta, mutta se ei ole poliisin tarkastama tai valtuuttama. Jyväskylässä asuva Tero Uuttana kokeili passikuvan ottamista itse ja käytti apunaan Epassikuvaa. Viimeinen kerta kun maksan passikuvista. Mustavalkokuvakin kelpaa. Passikuvat hintavertailussa, Hämeenlinna - ePassikuva.


Itselaukaisijalla kuvaaminen menee helposti työlääksi, joten kaveriapu on paikallaan. Tällöin tulee huomata, että hymyn kare tai keno leuka ei käy. Ota passikuvat kätevästi kauppareissun lomassa Gigantin passikuva -automaatissa. Gigantissa maksat passikuvastasi vain euroa! Lähetä uusi passikuva järjestelmään.


Tutustu passikuvien vaatimuksiin. Vaatimukset ovat uudistuneet biopassien yhteydessä. Lupahallinnon valokuvapalvelimen web-sivuilla oli kyllä piirtoheitin kalvolle tulostettava Apuviivat-kuva.


Välillä asioiden kuittaamiseksi vaaditaan allekirjoituksen lisääminen dokumenttiin ja dokumentin lähettäminen eteenpäin sähköisenä. Temppu onnistuu tietysti tulostamalla dokumentti, tekemällä allekirjoitus perinteisesti kynällä ja skannaamalla lopputulos takaisin sähköiseksi. Digitoituja tallenteita voi katsella tai kuunnella lähes missä ja miten vain. DVD-levyt toimivat kaikissa DVD-soittimissa.


Halutessaan niitä voi katsella myös tietokoneelta, mikäli tietokoneessa on DVD-asema ja katseluun soveltuva toisto- ohjelma. Esimerkiksi ilmainen VLC-player tukee useimpia saatavilla olevia video- ja äänikoodekkeja sekä. Gimp on yksi hyvä ilmainen ohjelma. Silmät tulee näkyä hyvin (siis auki, eikä silämälasissa saa olla kiiltoa silmien kohdalla) ja taustan pitää olla vaalea. Kuvan koon muuttamiseen, rajailuun ja pikseleiden laskemiseen sopii niinkin vanha ja ilmainen ohjelma kuin Microsoft Paint, joka on kaikissa Windows-koneissa valmiina.


Kun kuva täyttää vaaditut kriteerit ja on valmis lähetettäväksi, sille tehdään heti automaattinen tarkastus, joka on kuitenkin puutteellinen ja vain arvio. Eli passikuva ei käy, ainakaan passista kuvattuna. Alkuun kokeilen panna hakemukseen viimeisimmän selfien kännykästä.


Taustan on oltava vaalea ja tasainen. Lisäksi kuvan pitää olla passikuvamainen: suu kiinni, silmät auki ja neutraali ilme. Oulun Kuva on kamerakauppa, kuvakauppa ja valokuvaamo. Meiltä kamerat, järjestelmäkamerat, objektiivit ja muut valokuvaustarvikkeet ja -laitteet, voit tilata niitä myös verkkokaupastamme kameranetti.


Gigantti tarjoaa parhaan valikoiman kodinkoneita parhaaseen hintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit