tiistai 1. lokakuuta 2019

Sisäänmuuttoilmoitus isännöitsijälle

Sisäänmuuttoilmoitus. Pyydämme ystävällisesti, että ilmoitatte muutostanne myös taloyhtiön talonmiehelle tai huoltoyhtiölle. Huoltoyhtiölle tehtävän ilmoituksen pohjalta huoltoyhtiö tai talonmies muuttaa nimet oviin ja nimitauluihin.


Minä ainakin olen toimittanut talon muuttoilmoituksen isännöitsijälle. Hän kai sitten ilmoittaa huoltoyhtiölle, jotkä käyvät vaihtamassa oveen ja ilmoitustaululle oikean nimen. Olen seurannut naapuriani. Siitä muutti asukkaat pois kesäkuun lopussa,uudet asukkaat muuttivat heinäkuun alussa.


Tee sisäänmuuttoilmoitus kiinteistöhuoltoon, yhteystiedot löytyvät taloyhtiön ilmoitustaululta. Huolto pitää talonkirjaa, vaihtaa nimet oveen ja ilmoitustaululle. Ilmoita isännöitsijälle etusivulta löytyvällä ilmoituslomakkeella, isännöitsijä tekee muutokset huoneiston maksuluetteloon.


Perustiedot Asunto. Isännöintitoimisto Kokonaisvaltaista isännöintipalvelua Wisenheimers Oy on itsenäinen isännöintitoimisto, joka tarjoaa asunto-osakeyhtiöille kokonaisvaltaista isännöintipalvelua. NM Isännöinti Oy tarjoaa ammattitaitoista ja laadukasta isännöintiä pääkaupunkiseudulla. Muutostyöhakemukseen liittyvät liitteet (työseloste, piirustukset, valokuvat, rakennuslupa, sopimus rakennustöistä, hankesuunnitelma yms.) pyydämme toimittamaan hakemuksen lähettämisen jälkeen sähköpostilla osoitteeseen nina. Sähköpostiin riittää maininta.


Kaikki huoneis-ton asukkaat on ilmoitettava talonkirjoille. Isännöitsijän ja huoltoyhtiön tiedot löytyvät porraskäyvän. Se lähetetään kyseessä olevan taloyhtiön isännöitsijälle.


Ilmoitus kertoo talon isännöitsijälle , ketkä asunnossa asuvat. Uusi omistaja merkitään osakeluetteloon kun on luotettavasti selvitetty, että omistajaksi itsensä ilmoittava henkilö todella omistaa osakkeet. Siirretään Olli Ostajalle. Tiedetään, kuka asuu missäkin virallisesti ja kuka vain vierailee, tai on jopa luvatta. Vesimaksun maksaminen ei riitä siihen, että muuttaa taloon.


Taloyhtiön sähköisessä asiointikanavassa voit tarkastella huoneistoosi liittyviä tietoja ja olla yhteydessä isännöitsijään. SIIRRY Palveluhinnasto Kaikki hinnat sis. Nimi oveen ja muuttoilmoitus. Suomalaisten taloudellinen mielenrauha.


Palovaroittimen hankinta. Yleensä prosessi alkaa siitä, että asunnonmyyjä käy asiakkaan (= uusi asukas) kanssa ensin kohteessa ja hän ilmoittaa asunnossa mahdollisista puutteista ja vioista - suoraan isännöitsijälle. Kiinteistönhaitajan tehtävänä on viedä tulevalle asukkaalle avaimet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit