perjantai 25. lokakuuta 2019

Tulli yhteystiedot

Useampi koulutettava? Toimipaikat kartalla. Maksuvälineet Tullissa.


Tulli yhteystiedot

Tullille sinun ei tarvitse antaa tulli -ilmoitusta eikä maksaa veroja, jos auto tai moottoripyörä on EU:ssa valmistettu tai sinne tullattu. Lue lisää ajoneuvon ostamisesta ulkomailta. Muista, että jos tuot ajoneuvon ajamalla Suomeen, on sillä oltava toisessa Eta-valtiossa voimassaoleva rekisteröinti, tai sinun on hankittava sille suomalainen siirtolupa (Traficom). Se on valtion virastot ja laitokset, jonka kotipaikka on Helsinki , ja pääasiallinen toimiala Tullitoimipaikat.


Yritys: Tulli , Helsinki - Katso yhteystiedot , taloustiedot sekä uutiset maksutta Taloussanomien yritystietopalvelusta. Tunnistaudu Katso-tunnisteella. Tarvitset pääkäyttäjätunnuksen tai Katso-tunnisteen, johon on kytketty TULLI – Tulliselvitys -rooli. Postilähetys on tullattava ja verot oltava maksettuna päivän kuluessa saapumispäivästä lukien.


Tulli yhteystiedot

Jos lähetystä ei tullata ja veroja makseta määräajassa, Posti palauttaa lähetyksen lähettäjälle. Tullin puhelinpiste, joka palvelee matkustajia muun muassa vienti- ja tax free-asioissa. TYVI Lite on tarkoitettu ainoastaan yhden yrityksen lakisääteisten ilmoitusten hoitamiseen.


TYVI Lite -tunnus perustuu Veron hallinnoimaan Katso-kirjautumiseen, joka mahdollistaa ilmoitusten lähettämisen Tullille. Ilmoitukset jätetään TYVI Pro-palvelusta löytyvien sähköisten lomakkeiden avulla. Yhteystiedot ja asiointi. Asioi verkossa Katso lista henkilö- ja yritysasiakkaiden sähköisistä asiointipalveluista.


Tulli yhteystiedot

Katso palvelupisteiden aukioloajat ja yhteystiedot. Muut yhteystiedot. Katso pääkonttorin ja tytäryhtiöiden yhteystiedot. Tulliasiat kuntoon muuttuvassa maailmassa - tullilainsäädäntö ja tullausmenettelyt.


Seuraava koulutus 18. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Oulun Tulli Rotaryklubi ry. Kuvernöörin vierailu 18.


Tulli yhteystiedot

Tulli hankkii palveluina henkilöstön työhyvinvointia edesauttavia tekijöitä, kuten liikuntaharrastuksia, virkistystä ja vapaa-ajan toimintaa Tullin Urheilukerho ry:n, sen alaisten jäsenyhdistysten sekä Tullin Lomatukisäätiön toiminnan kautta. Tulli tarjoaa henkilöstölleen myös euron vuosittaisen liikunta- ja kulttuuriedun. Tulli Päätoimipisteemme sijaitsee Tullin alueella Tampereen keskustassa. Bilesauna, kabinetti ja oikea porukka. Tullibaarin sauna- ja kabinettitila luovat loistavat puitteet juhliesi onnistumiselle.


Saunatila sopii niin. Valtionhallinnon organisaatioiden yhteystiedot tulevat uuteen Valtion yhteystietohakemistoon automaattisesti Valtion keskitetyn puheratkaisuun tallennetuista tiedoista. Suuri osa valtion eri organisaatioiden yhteystiedoista on keskitetty Valtion puhelunvälityspalveluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit