tiistai 1. lokakuuta 2019

Kotiapu yrityksen perustaminen

Keskity yrityksesi pyörittämiseen - hoida kirjanpito Accountor Go -palvelulla! Monenlaista kotiapua ystävällisesti ja palveluhenkisesti Säkylässä! Luotettavat tilitoimistopalvelut Kainuussa. Lappeenrantalainen Taru Sallinen toteutti unelmansa ja perusti yrityksen.


Harava sopii käteen siinä missä vasarakin ja kauppakassien lisäksi kannan painavammankin tavaran. Havaitsin kaipaavani työtä, jossa päivät poikkeavat toisistaan ja saan työskennellä ihmisten parissa, joten oman yrityksen perustaminen tuntui sopivalta vaihtoehdolta yhdistää nämä kaksi tavoitetta. Kauppalehden yritystietopalvelusta löydät yrityksen Seijan Kotiapu taloustiedot, perustiedot, liikevaihdon ja rekisteritiedot. Klikkaa ja tutustu!


Yrityksen perustaminen oli yllättävän helppoa” Ikioma JP- kotiapu Pornainen-yritys olikin pystyssä jo kolme päivää syntymäpäivien jälkeen. Seuraavaksi Jimi avasi pankissa käyttötilin yritykselleen. Ainut kulu yrityksen perustamisesta on ollut tähän mennessä 4H-yhdistyksen jäsenmaksu, joka on euroa.


Jakaisin palvelut neljään erilaiseen ryhmään 1) varsinainen hoitotyö (lähihoitajat) 2) kotiapu (siivous, ruoanlaitto, kauppa- ja apteekkikäynnit ym arjen toimintaan liittyvät työt)) 3) palveluapu (hakemukset, avustukset, erilainen paperisota eli taloudelliseen hyvinvointiin liittyvät palvelut) ja 4) ystävä- ja seurapalvelu. Olen tässä vakavasti harkinnut ryhtyväni yrittäjäksi (työttömänä jo tovin olleena)ja alana olen miettinyt tuota kotiapua eli kaikki mahdolliset siivoukset, niin muutto kuin perussiivoukset -ja joulu ja kevät,niin saunat kuin ikkunat ja vielä lisänä leipomista ja asioilla käyntiä kuin mitä tahansa muuta apua oltaisiin vailla :) Siksi tälläistä, että täällä päin ei oikein. Perustettava yritys on yksityinen terveydenhuoltoalan yritys, joka tarjoaa kotihoitoa tukevia palveluja esimerkiksi kotisairaanhoitoa sekä perushoi-toon ja kotona pärjäämiseen liittyviä apuja.


Olitpa suunnittelemassa, perustamassa tai jo perustanut yrityksesi, olet oikeassa paikassa. Löydät tältä sivustolta kaikki tärkeimmät tiedot kerrottuna niin, että mummosikin ymmärtäisi lukemansa. Valtakunnallista ja paikallista vaikuttamista pk-yrittäjien puolesta.


Laskutuspalvelukohtaisia kokemuksia löydät lisää Ukkoa ja OP-Kevytyrittäjää käsittelevistä tarkemmista oppaistamme. Suosittelemme tutustumaan niihin, jos harkitset kevytyrittäjäksi ryhtymistä jommankumman palvelun kautta. Kotipalvelujen ja niiden tukipalvelujen myynnit sosiaalihuollon tarpeessa olevalle henkilölle voivat olla sosiaalihuoltopalveluina arvonlisäverottomia. Haluaisin perustaa kotipalveluyrityksen. Minulla olisi auto ja tarjoaisin kotipalvelua vanhuksille ja lapsiperheille, siivousta, asiointiapua vanhuksille ja kylvetysapua (vanhuksille), tilapäistä lastenhoitoapua, kauppa-apua.


Yhden naisen yrityksen siis, ainakin alkuun. Vierailija: Päässäni olen pitkään pyöritellyt ajatusta, että miehen kanssa perustettaisiin yritys joka kodin pienten remontti-ja korjaustöiden sekä pihahommien (miehen heiniä) tarjoaisi etupäässä vanhuksille siivouspalvelua, ja apua muihinkin kotitöihin (ruuanlaittoa myöten) sekä asiointipalvelu. Miten ihmeessä kuvittelet, että yrittäjänä mielistelyn määrä olisi vähäisempi? Asiakas voi heivata sinut ja palvelusi vielä huomattavasti helpommin, kuin työnantaja.


Joten kyllä ihmisten kanssa on parempi tulla toimeen, perustaa sitten minkä tahansa yrityksen. Sivun meta description. Edunsaajien (omistajien) tiedot kaupparekisteriin 1. Kotihoito auttaa ikäihmisiä selviytymään jokapäiväisistä toiminnoista silloin, kun asiakas ei selviydy niistä omatoimisesti tai läheistensä avulla.


Yksilöllinen hoito- ja palvelusuunnitelma tehdään yhteistyössä asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa. Suunnitelmassa sovitaan tarpeellisista palveluista ja tukitoimista. Lapsiperheiden kotipalveluun kuuluvat esimerkiksi välttämätön kodinhoitoapu sekä perheen arkirutiinien, vanhemmuuden ja toimintakyvyn tukeminen.


Kotihoidon asiakkaina ovat vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat. Suomen Yritykset-sivusto sisältää kaikkien suomalaisten yritysten ja niiden sivutoimipisteiden yhteystiedot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit