torstai 3. lokakuuta 2019

Venäjän keisarillinen laivasto

Venäjän armeija ja laivasto eivät kyenneet tehokkaaseen sodankäyntiin kaukaisella sotanäyttämöllä, ja Venäjällä syntyi sisäisiä levottomuuksia. Tappioon päättyneellä sodalla oli kauaskantoisia seurauksia Venäjälle ja myös Suomelle, jossa toteutettiin valtiopäiväuudistus ja Venäjän ensimmäinen sortokausi päättyi. Loput oli saatu ulkomailta tai suunniteltu yhdessä ulkomaalaisten kanssa.


Laivasto ja ilmavoimat tosin oli maavoimia edistyksellisemmässä kunnossa. Venäjän Itämeren laivastolle oli tärkeätä lähettää apua.

Suunnitelmia oli useita, joista realistisin valittiin. Yhdistyneiden kuningaskuntien laivasto lähettikin 13. Itämerelle sukellusveneitä vaikeakulkuisten ja tarkkaan vartioitujen Tanskan salmien kautta. Mahtuakseen Nevan siltojen ali alus tehtiin matalaksi: siinä ei ollut kiinteitä reelinkejä, sen kansirakenteet olivat matalat ja masto ja korsteeni voitiin tarvittaessa taittaa. Keisarillinen palatsi, päävartio ja talousrakennus.


Hae tiiminvetäjäksi Avonin kauneusneuvojana toimiminen on helppoa, hauskaa ja tuottoisaa. Jos haluat edetä menestyksekkäästi ja nopeasti, tuotteidemme myynti ja kauneusneuvojana toimimisen eduista kertominen muille kannattaa.

Mikään ei ole pysyvää, vaikka välillä siltä näyttäisi. Linnoitus antautui ja ranskalaiset räjäyttivät sen hajalle. Kevyet risteilijät, kuten Svetlana. Nopeus ja panssari. Venäjän keisarit perheineen majoittuivat palatsissa vieraillessaan Helsingissä.


Edellisessä artikkelissa tutkimme Svetlana-tyyppisten risteilijöiden tykistöaseiden kykyjä ulkomaisiin kollegoihinsa verrattuna ja päätelimme, että svetlaaneilla on merkittävä etu ulkomaisiin risteilijöihin nähden. Nyt Putin yrittää jälleen pyyhkiä nämä muistot lopullisesti pois historian lehdeltä ja yhdessä Kiinan kanssa luoda vastapoolin USA:n ja sen liittolaisten merimahdille. Venäjän väliaikainen hallitus peruutti maaliskuun manifestilla laittomuudet.


Yleiseen äänioikeuteen perustuva kunnallislaki ja kahdeksan tunnin työaikalaki säädettiin. Luntinen, Pertti, Venäjän hallituksen ja hallituspuolueiden suhtautuminen kansallisiin vähemmistöihin. Suurlakko marraskuussa.


Risteilijä Varangian. Taistelu Chemulpossa 27. Neuvostoliiton aikoina maassamme tuskin olisi ollut miestä, joka ei olisi koskaan kuullut tästä aluksesta.


Pyhän Nikolaoksen merikatedraalin kauniit siniset seinät kohoavat Krjukovin kanavan varrella. Perehdy sen pitkään merihistoriaan ja muista merelle hukkuneita merimiehiä.

Siinä on sitten venäläisten miljardeja kiinni vuodeksi ja samaan aikaan yksi kahjo Kremlissä toistaa sitä, kuinka Venäjällä on oikeus turvata venäläisten edut myös ulkomailla. Pian partioi venäjän keisarillinen laivasto Pohjanlahdella ja toinen hakee kulkuuraa Raatteen tienoilta - ihan vaan rauhanomaisesti atomivoimalaa turvaamaan. Huutokauppa jossa käydään Konkurssihuutokauppaa sekä realisointia helposti netissä. Tule huutamaan huutokaupassa konkurssipesä, yritysten realisointi kohteita sekä rahoistusyhtiöiden kohteita! Silloin sen päätoiminnaksi muodostui puutavaran kuormaaminen.


Laivaston sotilaallinen merkitys oli kuitenkin olematon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit