keskiviikko 23. lokakuuta 2019

Mikkelin putka

Majoituspaikkoja nykyisellä kirkonmäellä lienee ollut tuolloin noin -henkilölle. Tassuputka operoi Mikkelin Korpikoskelta käsin kotiinkuljettamalla lähialueille sekä lähettämällä ympäri Suomen. Raakapakasteiden reitit kulkevat jo yli 200km toimintasäteellä, ota yhteyttä kysyäksesi lisää. Kuljemme myös kesällä tapahtumissa myyntikojun kanssa sekä sponsoroimme joitakin tapahtumia vuoden aikana. Putka on mystinen paikka monelle sellaiselle, joka ei ole päässyt itse majoittumaan tai käymään minkään ryhmän mukana.


Tuomio liittyy tämän vuoden huhtikuussa tapahtuneeseen putka -asiakkaan pahoinpitelyyn Mikkelin poliisiasemalla. Kyllä sillä on varmastikin vaikutusta, että Varkaudessa on nyt uudistetut ja nykyaikaiset tilat, Hauhia sanoo. Vanhempi konstaapeli kolhi poliisin vakioasiakasta viime huhtikuussa Mikkelin poliisilaitoksella.


Etelä-Savon käräjäoikeus perusti pahoinpitelystä antamansa pahoinpitelytuomion lähinnä valvontakameran tallenteeseen. Tallenteelta näkyy, kuinka mies potkaisi säilöönottotarkastuksen yhteydessä kengät kohti lähellä olevaa seinää. Pahoinpitely tallentui valvontakameraan. Kirkko sijoitettiin Ristimäelle.


Paikka oli ollut aiemmin täysin toisenlaisessa käytössä. Monet tahot olivat mukana rakennushankkeessa. Mikkelin kaupunki lahjoitti seurakunnalle kirkon tontin ja antoi vielä rahaakin kuoppien tasoitukseen. Mikkelin poliisiasema Nurmeksen poliisiasema Outokummun poliisiasema Pieksämäen poliisiasema Savonlinnan poliisiasema Suonenjoen poliisiasema Varkauden poliisiasema.


Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta. Lisätietoja löytyy mm. Itä-Suomen poliisi. Jos tarvitset kiireellistä poliisin apua, soita hätänumeroon 112.


Konstaapeli pahoinpiteli putka -asiakasta huhtikuussa Mikkelin poliisiasemalla säilöönottotarkastuksen yhteydessä lyömällä asiakkaan pään vastaanottotiskiin. Otteen oikeudessa todisteena käytetystä videosta voi katsoa yltä. Poliisi pahoinpiteli miestä putkassa: Erotettiin virastaan määräajaksi – siivosi verijäljet, mutta tallenne paljasti.


Mikkelin historia kertoo, että kirkon paikalla oli aiemmin palotorni ja sen kellarissa siesu eli putka. Putka -asiakasta pahoinpidelleen poliisin tuomio pysyi ennallaan hovissa. Tietääkö kukaan, mistä tämä siesu-nimi oikein tulee?


Alue on oikea Mikkelin helmi. Tori on kävelymatkan päässä, parkkitilat ovat loistavat ja palvelut lähellä. Upseerikerho, Jalkaväkimuseo, Huoneistohotelli Marja ja museokahvila Vanha Kassu toimivat hyvin yhteen. Vanhan kasarmin alueelta löytyy myös museotoimintaa. Punkalive esillä Mikkelin asuntomessuilla.


Niitä oli tavallisesti yksi tai kaksi maakuntaa kohti hyvien liikenneyhteyksien varrella, ja niissä olivat varustuksena yleensä lasi-ikkunat, sähkövalo, porttikatos ja usein myös keittokatos ja putka. Pääpaikka on Elimäki. Muita ketjuun kuuluvia liikkeitä löytyy monista kaupungeista.


Liikkuvan poliisin Mikkelin yksikössä palveleva ylikonstaapeli Seppo Tompuriesitti viime sunnuntaina Radio Novan liikennelähetyksessä levytoivomuksensa ohjelman juontajalle Lauri Salovaaralle. Tompuri halusi kuulla Irwin Goodmanin kappaleen ”Haistakaa paska koko valtiovalta”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit