maanantai 14. lokakuuta 2019

Metropolia referaatti

Referaatti Donald A. Norman kirjoittaa lähestyneensä aiemmissa teoksissaan tuotesuunnittelua lähinnä käytettävyyden ja toiminnallisuuden näkökulmasta. Teoksessa Emotional Design – Why we love (or hate) everyday things Normanin pääväite on, että designin emotionaalinen puoli voi olla tuotteen menestymisen kannalta paljon käytännöllisyyteen liittyviä seikkoja tärkeämpi. Kirjallinen oppimistehtävä Etsi tutkimusartikkeli joka liittyy nivelten manipulaatiotekniikoihin ja niiden vaikutuksiin.


Tee artikkelin pohjalta referaatti käyttäen raporttimuotoa. Forgot your password? Kirjoita lyhyt, ENINTÄÄN - 1sanan mittainen referaatti (tiivistelmä) artikkelin ydinajatuksista. Pyri välittämään kirjoituksen keskeinen sanoma lukijalle, joka ei ole sitä ennen lukenut.


Tekstin on oltavat yhtenäinen, ja sen on koostuttava kokonaisista lauseista ja virkkeistä. Luettelot eivät ole hyväksyttäviä. Sivumäärän osalta hyväksytään Kimmo Laineen aiemmissa ohjeissa mainitut sivumäärät (ks. alla).


Hän osaa toimia perhetyön moniammatillisissa toimintaympäristöissä. Hän ymmärtää hankintojen erilaiset organisointitavat. Lähdeluettelo ja viittaustekniikka.


Tämä sivu on vanhentunut, uusi ohjeistus löytyy täältä. Lähteellä tarkoitetaan painettua (esim. kirjat, artikkelit ja www-sivut) ja painamatonta (esim. luennot, haastattelut) materiaalia, jota on hyödynnetty omaa tekstiä tuotettaessa. Yle Areena - Suomen suurin netti-tv ja radio. Valintakoe koostuu kolmesta osa-alueesta: aineistopohjainen kirjoitus (jossa annetaan tietyksi ajaksi jonkinlainen 2-sivuinen teksti, josta pitää tehdä referaatti omin sanoin (paperi otetaan pois eikä muistiinpanoja saa tehdä)), opettajan tekemä haastattelu ja kipsityö, joka tehdään mallin mukaan puolen tunnin aikana.


REFERAATTI on tiivis, selkeä ja kattava selostus lähteen ydinasioista. Lähteenä voi olla suullinen tai kirjallinen esitys. Myös referaatti voi olla suullinen tai kirjallinen. Voit liittää referaattiin omia näkemyksiäsi, mutta sinun on erotettava ne selvästi lähteestä poimimistasi tiedoista.


Raportti = selonteko, selvitys, tilannekatsaus, tiedote. Kirjallisen työn ohjeet Oppimistehtävien kirjoittaminen Hyvinvointi ja toimintakyky -korkeakouluyksikössä Metropolia Ammattikorkeakoulu. Koosta muistiinpanoista ja lukemastasi vapaamuotoinen referaatti. Huippuyliopistoon on monta ovea. Yksi on avoin kaikille.


Avoimessa yliopistossa voit opiskella Helsingin yliopiston opintoja kymmeniltä eri tieteenaloilta. Meillä piti tehdä referaatti aineistosta joka annettiin vasta pääsykokeessa. Jos työnantaja tukee opintoja jotta voi tehdä tehtäviä työhön liittyen ja jopa vähän työaikana, ei ole mahdotonta. Minä pyhitin sunnuntaista aina pari tuntia koulutehtäville ja lapsetkaan ei häiriintynyt.


Metropolia Ammattikorkeakoulu Ylempi ammattikorkeakoulu Yrittäjyys ja liiketoimintaosaaminen Opinnäytetyö. Lehden nimi on Wheelers. Projekti on toteutettu Laurean opiskelijoiden toimesta jo useita vuosia ja joka kevät verkkolehden tekeminen on saanut positiivista huomiota. Opiskelut oli aina perjantai iltaisin ja.


Sivut, jotka ovat luokassa Koulutus. Seuraavat 1sivua kuuluvat tähän luokkaan. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 142. Koepisteet ja koulumenestys on se mikä ratkaisee.


Eli vaikka oisit ensisijasesti hakenut jonnekkin, ja joku toinen vasta toissijasesti, mutta sillä paremmat pisteet ku sulla ja hän ei pääse omaan ykkösvaihtoehtoon,mutta pisteet riittää kakkoseen (joka on siis tässä sun 1.vaihtoehto), kiilaa hän sun ohi valintajonossa. The student is able to - understand the hierarchy and significance of the legal sources of administrative law and apply what they have learnt in their decision-making to good governance. Saimme noin minuuttia aikaa lukea tekstin ja tehdä paperiin alleviivauksia. Emme saaneet tehdä muistiinpanoja toiselle paperille. Tekstit kerättiin meiltä pois ja välillä saimme tehdä toisia tehtäviä.


Vajaan tunnin päästä saimme tyhjän paperin, johon meidän tuli tehdä referaatti lukemastamme tekstistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit