keskiviikko 23. lokakuuta 2019

Shanghai ostokset

Hotelleja puoleen hintaan. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu! Paras majoitus parhaaseen hintaan.


Kadun länsipäässä sijaitsevat myös CITIC Square, jossa on mm. Suomen pääkonsulaatti sekä Shanghai Center, josta löytää mm. World Link –lääkäriaseman ja josta mm. SEA:n ( Shanghai Expatriate Association) retket yleensä lähtevät. Suurin sisustustavaratalo internetissä!


Nyt sisustaminen on helppoa! Laajin valikoima kalusteita jokaiseen kotiin! Sängyt, sohvat, matot, valaisimet. Bun ilmainen, joen toista puolta kävellen meren suuntaan, lautalla joen yli ja takaisin. Shanghaissa talouselämä jyllää ja rakennukset hipovat pilviä.


Itä ja länsi sekä perinteinen ja moderni sulautuvat Shanghain arjessa yhteen ainutlaatuisella tavalla. Shanghai on Kiinan jätti Shanghai on maailman väkirikkaimman maan. Varaa netissä ja säästä jopa.


Annan tässä postauksessa lähinnä kuvien kautta johdattelun Shanghaihin. Shanghai Zoo -eläintarha – YuYuan Garden, perinteinen kiinalainen puutarha ja historiallisesti merkittävä alue. Ostokset ja syöminen. Lehtiä löytyy hotelleista, ravintoloista, kaupoista ja kahviloista.


Kaupungin ostosmahdollisuudet hakevat vertaistaan. Länsimaalaiset tuntevat siellä elonsa melko mukavaksi, mutta vaativat vaarallisen työn lisää ilmansaasteiden vuoksi. Minulla ei ole pahaa sanaa sanottavana Shanghaista, mutta enhän ole siellä kovin monta päivää viettänytkään. Elektroniikka, tuontimerkit, ovat viela tullien takia kalliita.


Tosin, muutama talla palstalla vieraillut Shanghai -turisti on sanonut loytaneensa Shanghaista elektroniikkaa halvemmalla kuin Suomesta. Itse emme osta, vaikka olemme taalla asuneet vuosia. Ongelmana saada kans.


Shanghai ostokset

Kiitos edelliselle vastaajalle. Suurkaupungin kuuluisimmat nähtävyydet (helposti tunnistettavan kaupunkisiluetin lisäksi) ovat keinotekoinen rantapengeralue Bun vanha kaupunki, jonka keskipisteenä ovat Shanghain Kaupunkijumalan temppeli ja sen vieressä oleva Yun kiinalainen puutarha, sekä lukuisat modernit pilvenpiirtäjät keskustassa. Pekingissä olen käynyt ja voin sanoa sen sellainen olevan. Feikkikamaa tuli ostettua ja halvalla, sillä tinkimistaidot on aika kohdallaan.


Haluaisin vähän tarkemmin vinkkejä noista paikoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit