perjantai 11. lokakuuta 2019

Kausiveroilmoitus 2019

Luotettavat tilitoimistopalvelut Kainuussa. Lue lisää työnantajasuoritusten ilmoittamisesta. Voit tarvittaessa ilmoittaa samalla lomakkeella myös arvonlisäveron. Alv ja muut oma-aloitteiset verot Ilmoita ja maksa arvonlisävero sekä muut oma-aloitteiset verot OmaVerossa.


Ilmoittamisen ja maksamisen määräpäivä on kuukauden 12. Tulorekisteri otettiin käyttöön 1. Tämä artikkeli kuvaa aikaisempaa ilmoitustapaa. Enää työantajasuorituksista ei tehdä kausiveroilmoituksia. Muiden oma-aloitteisten verojen osalta mene Verohallinnon sivulle tällä linkillä. Oma-aloitteiset verot hoitaa myös verottajan OmaVero-palvelussa.


Liikkeen- ja ammatinharjoittajat antavat veroilmoituksensa viimeistään 2. Ilmoitus tehdään kassaperusteisesti, eli laskun tai tulon maksupäivämäärä ratkaisee sen, minkä vuoden veroilmoitukseen tapahtuma laitetaan. Vaikka tuloja ei olisi, menot kannattaa aina ilmoittaa. Metsätalouden veroilmoituslomake on nimeltään 2C. Jos yrityksesi on pieni, Sinulla saattaa olla mahdollisuus tehdä arvonlisäveron kausiveroilmoitus neljännesvuodelta tai kalenterivuodelta. Tästä huolimatta voit tehdä päiväkirjat niiltä ajanjaksoilta kuin ennenkin, esim.


Asteri Kirjanpidossa on mahdollisuus valita ne päiväkirjat, joiden luvut lasketaan yhteen kausiveroilmoitusta varten. Uutiskirje yritysasiakkaille Uutiskirjeestä saat tietoa verotuksen muutoksista. KAUSIVEROILMOITUS K Jos korjaatte aiemmin ilmoitettuja tietoja, ilmoittakaa vain muutosten määrät. Työnantajan sairausvakuutusmaksu ilmoitetaan tulorekisteriin työnantajan erillisilmoituksella. Selaimesi evästeet on estetty.


Sinun on sallittava evästeet, jos haluat käyttää tätä sivustoa. Tämä tarkoittaa siis sitä, että yritys laskee, ilmoittaa ja maksaa arvonlisäveron ilman erikseen lähetettävää laskua. Kausiveroveroilmoitus on jätettävä, vaikka saatuja tai maksettuja arvonlisäveroja ei olisi ollenkaan.


Kausiveroilmoitus kannattaa jättää hyvissä ajoin ennen eräpäivän 29. Logistiikan Maailma on luotettava, ajantasainen ja käytännönläheinen verkkoaineisto kaikista alan keskeisistä toiminnoista Ilmoittaudu Humakin alumnitoimintaan (lomake). Humanistinen ammattikorkeakoulu TALOSYKE OY. Sähköisesti annettu kausiveroilmoitus on varmennettava sähköisellä allekirjoituksella tai muulla hyväksyttävällä tavalla. Verohallinto antaa tarkemmat määräykset siitä, mitä sähköistä menettelyä käyttäen ja mitä varmenne- tai tunnistusmenetelmää käyttäen sähköinen kausiveroilmoitus voidaan antaa.


Jos kausiveroilmoitus saapuu Verohallintoon määräpäivän jälkeen, Verohallinto määrää myöhästymismaksun. Pienyritys on oikeutettu pidennettyyn ilmoitus- ja maksujaksoon, jos sen liikevaihto on enintään euroa. Tällöin kausiveroilmoitus annetaan ja maksu suoritetaan kolmen kuukauden välein (neljännesvuosittain). Tällöin arvonlisäveron kausiveroilmoitus annetaan ja maksu suoritetaan kalenterivuosittain.


Etsi Kelan palvelupisteiden (ex. toimistot) ja asiointipisteiden yhteystiedot ja aukioloajat palvelupisteen haulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit