keskiviikko 30. lokakuuta 2019

Freelancer kirjoittaja

Tämä on otettava huomioon palkkioista sovittaessa. Alalla sovitaan yleensä juttu-, kuva, kuvitus-, sivu-, ohjelma- tai videopohjaisesti yrittäjän palkkiosta. Palveluun ilmoitetut tarjouspyynnöt tavoittavat ilmaiseksi tuhansia alan ammattilaisia.


Tutustu projekteihin joihin muut toimeksiantajat ovat etsineet tekijää ja jätä tarjouspyyntö omasta projektistasi. Verkkolaskulaki koskee myös freelancereita 20.

Huhtikuun alussa astuu voimaan laki hankintayksiköiden ja elinkeinonharjoittajien sähköisestä laskutuksesta eli niin kutsuttu verkkolaskulaki. Freelanceri on kotimainen yhteisö eri alojen freelancereille. Pientoimistot ja -yritykset ovat myös tervetulleita jäseniksi.


Vaikka yrittäjyys kiinnostaa kovasti monia, saattavat sen tuomat laskutukseen ja kirjanpitoon liittyvät asiat kuitenkin arveluttaa. Hoidamme freelancerien puolesta myös asiakkaiden laskutuksen, kirjanpidon ja muut taloushallinnon rutiinit. Sinun ei tarvitse olla yrittäjä, koska voit saada palkkiosi myös laskutuspalvelun kautta. Nyt olisi (osa-aika)työtä tarjolla teknologiasta ja erilaisista vempaimista kiinnostuneelle freelancer -kirjoittajalle.


Pienyrittäjät ovat myös tervetulleita jäseniksi.

Topcontentin uutena freelancer -kirjoittajana olen aina tuntenut itseni tuetuksi ja tervetulleeksi. Pidän eniten työssäni vapaudesta työskennellä niin paljon kuin haluan ja silloin, kun se sopii minulle parhaiten. Minulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Olen analyyttinen tekijä. Helka Belt on kirjailija, blogisti ja freelancer-kirjoittaja.


Hän on luonut uransa ponnistaen lähestulkoon tyhjästä, mahdottomiltakin kuulostavista tilanteista. Blogissa puhutaan arkaluontoisista aiheista niiden oikeilla nimillä. Raskauden lisäksi, tekstit pyörivät henkisen hyvinvoinnin ja matkustamisen ympärillä. Mieletöntä, että olet täällä! Piakkoin löydät sen siis kirjakaupoista lähellä sinua!


Itse asiassa voi olla parempikin jos ei ole kirjailija. Kevään korkeakoulujen yhteishakua varten teimme Kertojan ääni -podcastiin jakson, jonka aiheena on kirjoittaminen ammattina. Tällainen sähköinen potkulauta on mitä kätevin tapa liikkua lyhyitä matkoja esim. Meillä on töitä tarjolla kirjoittajille oikolukijoille ja kääntäjille! Kirjoittaja Nordea - Sykettä Talouteen!


Kirjaudu sisään tänään ja aloita työt jo tällä viikolla!

Melko harva friikku ansaitsee yhtä paljon kun kuukausipalkkalainen, ainakaan joka kuukausi. Kaikki kulut, lomat ja lounaat menevät omasta pussista. Itsensätyöllistäjällä on toki myös etuja. Vuosi sitten irtisanouduin vakituisesta työstäni erikoissairaanhoidosta ja heittäydyin freelancer -hoitajaksi.


Toimin rohkeasti, mutta olin luottavainen tulevaisuuteni suhteen. Seuren kautta töitä on riittänyt ja nyt minulla on ollut vapaus vaikuttaa työpäivien ja vapaapäivien määrään. Samasta osoitteesta sisällöntuotantoa ja liikuntapalveluja rennolla maalaisjärjellä.


Koulutukseltani on maa- ja metsätaloustieteiden maisteri (MMM), agronomi ja yliopisto-opintojen jälkeen olen kouluttautunut myös liikunta-alan ammattilaiseksi ja takataskusta löytyvät niin kuntosalivalmentajan kuin Personal Trainerin lisenssit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit