torstai 10. lokakuuta 2019

Ilmainen matkalaskupohja 2019

Tekemässä matkalaskuja? Tilaa uutiskirjeemme ja lataa ilmainen matkalaskupohja , johon sinun tarvitsee vain täytellä omat. Työnantaja voi maksaa sinulle verottoman korvauksen omalla autolla tehdystä työmatkasta. Korvausten maksamista varten täytyy sinun toimittaa työnantajalle matkalasku. Toimintaperiaate on yksinkertainen: lomakkeelle syötetään työmatkan tiedot, kuten lähtö- ja paluuaika, ilmaisten aterioiden määrä, matkakohde ja kulkuneuvon rekisteritunnus.


Jos työmatka kestää yli tuntia, maksetaan kokopäiväraha euroa. Tämä sivu käsittelee ilmaisia laskupohjia, mutta mikäli työhösi liittyy matkustamista, voit hyödyntää myös ilmaista matkalaskupohjaa, jonka löydät linkin takaa. Sinun täytyy vain syöttää matkasi tiedot lomakkeeseen, jonka jälkeen saat valmiin matkalaskun sähköpostiisi. Laskuhari tarjoaa myös ilmaisen PDF-laskupohjan yrityksille, jotka eivät vielä tarvitse laajempaa laskutusohjelmaa. Ilmainen PDF-laskupohja.


Suosittelemme kuitenkin ensin kokeilemaan, kuinka helppoa Laskuhari-laskutusohjelman käyttö on. Jos teet työmatkan omalla autolla, työnantaja voi maksaa sinulle verottomasti kilometrikorvausta oman auton käytöstä. Korvauksen suuruus määritellään Verohallinnon vuosittain antamassa päätöksessä.


Jos työsi sisältää matkustamista, voit olla oikeutettu verovapaisiin korvauksiin. Kilometrikorvaukset ja päivärahat ovat verovapaita, joten älä jätä niitä hakematta! Matkalaskun tekeminen on helppoa. Voit olla meihin yhteydessä myös oikeasta alareunasta löytyvän chatin kautta tai klikkaamalla tästä.


Lomakkeet täytetään sähköisesti ja toimitetaan sähköpostitse. Helppoa ohjelmaa voit alkaa käyttämään muutamassa minuutissa. Palvelu on suunnattu pienyrityksille ja yksityishenkilöille.


Netlaskussa sinulla on valittavissa useita erilaisia laskupohjia. Voit käyttää sitä myos laskujen säilytykseen. Tasku mobiilisovellus - laskee korvaukset puolestasi - koontaminen vain minuutti - laskee päivärahat - kokeile ilmaiseksi nyt!


Automaattinen ajopäiväkirja ja reaaliaikainen paikannus matkapuhelimella ja GPS-laitteilla. Uudet kilometrikorvaukset ja päivärahat on päivitetty palveluun. Mielestämme jokaiselle yrittäjällä kuuluu olla käytössään toimivat ja sopivat työkalut.


Saat meiltä maksutta käyttöösi tuhansien tyytyväisten yrittäjien käyttämän laskutusohjelman tai näppärän laskutuspohjan taulukkolaskentaohjelmalla käytettäväksi. Ennen kuin kilometrikorvaukset kilahtavat pankkitilillesi, sinun on tehtävä työnantajallesi matkalasku. Työnantaja maksaa sinulle päivärahaa, kun olet ensin tehnyt matkalaskun asiaan liittyen. Lataa ilmainen matkalaskupohja , johon. Junalippu, mistä – mihin.


Tågbiljett, från – till. Taulukko laskee matka-ajan vuorokausissa ja tunneissa sekä kokopäivärahojen ja osapäivärahojen määrän. Päivärahojen laskuttaminen asiakkaalta.


Ilmainen matkalaskupohja 2019

Voit sopia asiakkaan kanssa päivärahojen laskuttamisesta. Korotusta edelliseen vuoteen verrattuna on näin ollen yhden kokonaisen sentin verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit