torstai 17. lokakuuta 2019

Paras lihapiirakka helsinki

Niinpä IS:n testin makuraatiin valikoituikin kuusi lihapiirakan ystävää: ylipalomies Reijo Alanko-Luopa, palomies Panu Koski, sammutusmiehet Tapani Jyllilä ja Jarkko Koskela, palotarkastaja Jaakko Koski sekä naisvahvistuksena opettaja-muusikko Mari Luomala-Kulkula. Elävä herätyskellomme tuuttaa pinnasängystä aamukuudelta. Ensimmäisenä aamutoimena avaan Instagram feedin. Seinäjokelainen, kaljupäinen, kahden lapsen isä. Suolainen piirakka on helppo viikonloppuherkku, joka maistuu niin iltapalana kuin pääruokanakin.


Vanhanajan lihapiirakka maistuu niin iltapalana kuin varsinaisena aterianakin esimerkiksi salaatin kanssa.

Piirakasta riittää syötävää seuraavaksikin päiväksi. Helppo resepti on kerännyt kehuja Kotikokki-reseptipalvelussa. Kerrassaan mahtava resepti. Suosittelen kokeilemaan, sivustolla kehutaan. Kauppatori: Kahvi ja lihapiirakka parasta!


Tästä annoksesta tulee noin kpl lihapiirakoita. Laita osa pakastimeen ja tarjoa välipalana, iltapalana tai retkieväänä. Lihapiirakat kpl.


Vanhan ajan palveleva lihatiskimme on kaupungin parhaimmistoa.

Useampi kuin yksi on sanonut tiskikokonaisuutta jopa kaupungin parhaaksi. Samansuuntaisia arvioita olemme saaneet myös jauhelihasta. Koska parhain jauheliha tulee paistista, teemme. Stadin suosikkiterassi. Katse etsiytyy merelle tai ympäröiviin ihmisiin.


Korvapuustinen tuoksu leijuu kadulle asti. Kaikki herkut leivotaan paikan päällä. Sinisen Huvilan kahvila. Töölön­lahden rannalla. Maalaistunnelmaa, karpalomehua ja korvapuustia kaupungin ytimessä.


Paras auringonlaskupaikka. Resepteillämme kokkaat helposti parasta – kokeile nyt! Kaupungin paras lihakauppa. Klikkaa sivuillemme ja lue tuoreimmat artikkelit! Helsingin Tukkutorilla toimiva Chef Wotkin’sin tehtaanmyymälä tarjoaa kattavan kokonaisuuden lihaa ja lihajalosteita.


Omistaja ja henkilökunta esiintyvät tyylikkään asiallisesti, eikä se vähennä mukavuutta. Aamuisin salissa istuu sekaisin monenlaisia ihmisiä ja silloin tällöin turistikin saapuu kurkkimaan, on varmaan saanut suosituksen. Helsingissä Nyt esittelee perjantaisin yhden Helsingin seudun kaupunginosan parhaat ruoka-annokset.

Palvelutiski avoinna: ma-la 7-2 su 9-19. Ne kootaan tälle sivulle yhdeksi listaksi. Mansikka-juustokakku on suussa sulava, kun mansikat ovat kypsiä.


Mutta mansikkaa voi pakastaa myös soseena, jolloin tämä herkku syntyy myös muulloin kun kesällä. Toimintafilosofiaamme kuuluu kotimaisen viljan käyttö ja lisäaineiden välttäminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit