tiistai 8. lokakuuta 2019

Muutto kuun vaihteessa

Luotettavat arvostelut. Tarjoukset tunnissa. Ei rekisteröitymistä. Saat keskimäärin tarjousta.


Varaa nyt ja säästä jopa -! Moni muuttaa juuri kuun vaihteessa , joten vältä niitä aikoja, ja voit saada paremman diilin muuttofirmalta.

Huomioi myös kustannuserot arkipäivien ja viikonloppujen välillä. Usein muuttopalvelu käy hieman kalliimmaksi viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. Edullisimmillaan muutto on arkisin, ennen tai jälkeen kuun vaihteen. Muulloin kuin kuun vaihteessa saattaa löytyä muuttoaikaa jopa päivänkin varoituksella, joten aina kannattaa kysyä. Pakkaukseen on hyvä käyttää erillisiä muuttolaatikoita, joita voit tilata kauttamme.


Kirjahyllyt ja muut isommat, vaikeasti kuljetettavat huonekalut on syytä purkaa ennen muuttoa. Lain mukaan muuttopäivä on vuokrasopimuksen päättymispäivän jälkeinen arkipäivä. Jos siis sopimuksen päättymispäivä on perjantai, on muuttopäivä maanantai.

Jostain kumman syystä kaikki sopivat asunnon vaihdon kuun vaihteeseen ja muuttofirmat ym. Jos mahdollista niin muutto kannattaa hoitaa muulloin kun kuun vaihteessa , koska silloin muutofirmat ovat kiireisimpiä ja täten usein vähän kalliimpia. Mitkä isoimmat kalusteet otat mukaa? Valitse juuri sinun muuttoosi sopivin pakettiauto. Auton valintaan vaikuttaa muun muassa, kuinka isoja huonekaluja muutat ja minkäkokoisesta asunnosta.


Koko taloon muutto alkaa 30. Taimo-Nuhjala-Lietsala, kerrostalo. Raisio keskusta, kerrostalo. Muuttajan muistilista auttaa sinua muistamaan kaikki tärkeimmät asiat muutossasi.


Tilaa muuttolaatikot, -välineet ja palvelut ajoissa. Ole ajoissa liikkeellä, sillä kuun vaihteessa muuttaa moni muukin. Noh, lomakkeen täytön lopuksi mainittua puhelinsoittoa ei kuulunut joten.


Mikäli siisteydessä tai asunnon kunnossa on huomauttamista, asunto tarkastetaan uudelleen heti kuun vaihteen jälkeen. Vaikka asunnon kunto olisi tarkastushetkellä todettu hyväksi, eikä sitä se vuoksi automaattisesti tarkasteta uudelleen kuun vaihteessa , on poismuuttavan asukkaan velvollisuus luovuttaa asunto siistissä kunnossa uutta asukasta varten. Onneksi saimme siirrettyä muuttopäivää ja saimme kaksi raavasta kollia muuttoapuun.


Neljästään pärjättiin hyvin, vaikka kantoapua piti irrota useamman ukon voimin. Suurimmat muutospaineet kohdistuvat heinäkuisiin ja kuun vaihteessa syntyneisiin leijoniin. Muutto uuteen kotiin on viimein tehty!

Työmuutokset, muutto , perheenlisäys tai vapauden kaipuu vaikuttavat leijonan parisuhteeseen tulevan vuoden aikana. Helmikuinen talviloma tai alkusyksyn lomamatka voi toimia parisuhteen pelastajana tai sinkkuleijonalle suhteen aloituskohtana. Suosituksia ja kokemuksia otetaan vastaan!


Kuun vaihteessa muutto. Juomaks vois oluttakin tarjota (?) koska lapset poissa muutto viikonloppuna. Vierailija: Meillä on kuun vaihteessa muutto edessä noin 7km päähän, ja nyt kaipaisin kaikenlaisia vinkkejä muuttoon liittyen. Paitsi että hyviä vinkkejä, niin kertokaa ihmeessä myös niistä tapauksista, kun jokin on mennyt pieleen.


Tiloissa on menossa kevyt remontti, muutamia väliseiniä poistetaan, jotta myymälälle saadaan iso yhtenäinen tila.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit