perjantai 4. lokakuuta 2019

Puolustusvoimien aluetoimisto

Aluetoimistojen kuntalistaus. Puolustusvoimien aluetoimisto. Se on perustettu 4. Voit selvittää sen päättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa.


Tämän lisäksi puolustusvoimien tehtävänä on tukea muita viranomaisia pelastustoiminnassa ja järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämisessä sekä osallistua kansainväliseen kriisinhallintaan. Maavoimien eräisiin joukko-osastoihin kuuluu yksi tai useampi aluetoimisto , jonka tehtävänä on käsitellä ja ratkaista asevelvollisuutta, naisten vapaaehtoista asepalvelusta ja vapaaehtoista maanpuolustusta koskevat asiat sen mukaan kuin niistä erikseen säädetään.

Näissä asioissa aluetoimisto on maavoimien esikunnan alainen. Tietoa naisten vapaaehtoisesta asepalveluksesta. Naiset voivat suorittaa asepalveluksen vapaaehtoisesti kaikissa puolustushaaroissa ja aselajeissa. Naisten vapaaehtoiseen asepalvelukseen pääsemisen edellytyksenä on Suomen kansalaisuus, -­ vuoden ikä palvelukseen haettaessa sekä terveydentilan ja muiden henkilökohtaisten ominaisuuksien sopivuus sotilaskoulutukseen. Rakennus on ollut useassa eri käytössä, mutta säilyttänyt hyvin alkuperäisen ulkoasunsa.


Osallistuminen on vapaaehtoista, mutta ilmoittautumisen jälkeen on osallistujalla kuitenkin velvollisuus tulla paikalle, ja estymisestä tulee ilmoittaa harjoituksen johdolle. Tapahtuma-alueella voit tutustua Ilmavoimien ja Karjalan lennoston toimintaan ja nykyaikaiseen varusmiespalvelukseen sekä naisten vapaaehtoiseen asepalvelukseen. Ilmavoimat vastaa Suomen ilmatilan koskemattomuudesta ja puolustamisesta.


Yhteystiedot ja asiointi.

Porin prikaati kouluttaa sotilaita Säkylässä ja Niinisalossa. Prikaatin alaisuudessa toimivat aluetoimistot sijaitsevat Turussa (Lounais-Suomen aluetoimisto ) ja Vaasassa (Pohjanmaan aluetoimisto ). FINCENT myös koordinoi kriisinhallintakoulutuksen laatuvaatimusten täyttymistä. Virka-aputehtävään sitoutumisen hyväksyminen edellyttää, että sitoumuksen antaneella on tehtävän edellyttämä koulutus tai muu osaaminen taikka että hän on sitoutunut osallistumaan tehtävän edellyttämään koulutukseen. Rannikkoprikaatissa koulutetaan rannikkojoukkoja kansainvälisiin ja kotimaan tehtäviin. Mediatuotantotiimi huolehtii puolustusvoimien sivustojen tyylikkäästä sisällöstä ja ulkoasusta esimerkiksi tuottamalla tekstejä ja grafiikkaa sekä valvoo sisältöjen laatua.


Mediatuotantotiimi vastaa myös sisällöntuottajien tukipalvelusta sekä kutsujen ja painotuotteiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Järjestää: Pohjois-Savon aluetoimisto , Laulavat Rakuunat Esiintymässä Ilmavoimien soittokunta solistina Kyösti Mäkimattila, Kuopion Laulavat Rakuunat sekä Rajalan koulun lapsikuoro. Konsertin jälkeen tanssit valohallissa Savon Harmonikka Klubin tahdittamina.


Postia varusmiehelle. Aamupostin alueelta. Mukana on myös Kainuun Prikaatin Pohjois-Savon aluetoimisto kertomassa kutsuntoihin ja kertausharjoituksiin liittyvistä asioista. Jääkäripirikaati on puolustusvoimien pohjoisin joukko-osasto, joka on erikoistunut arktiseen koulutukeen.


Jääkäriprikaatiin kuuluvat Jääkäripirkaatin esikunta, ja Lapin Jääkäripataljoona Sodankylässä sekä Rovaniemen Ilmatorjuntapatteristo, Lapin soittokunta ja Lapin aluetoimisto Rovaniemellä. Sotilasläänit alaisineen ovat. Kaikki MPKK:n julkaisemat tutkimukset löytyvät lopulta Maanpuolustuskorkeakoulun kirjastosta, joka auttaa myös kaukolainausten muodossa. Upseerit työskentelevät mielenkiintoisissa ja vastuullisissa kansallisissa ja kansainvälisissä tehtävissä.


Silloin tietosi siirtyvät siviilipalvelusrekisteriin.

Valtuustosali oli ääriään myöten täynnä yleisöä, mukana kunnan ylimmän johdon lisäksi kiitettävästi myös nuoria ja naisia. Siirry aluetoimisto. Upseeriliiton neuvontapalvelut sisältävät pääasiassa viranhoitoon liittyviä asioita.


Siviilielämään liittyvää sosiaaliasioiden neuvontaa Upseeriliitto ei anna mm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit