perjantai 9. helmikuuta 2018

Antalya turvallisuus

Lähde edullisesti lomalle. Varaa matkasi Antalyaan! Valitse sopiva hotelli edullisesti.


Kaupunki on kuuluisa lähinnä rantalomakohteena ja ilmasto on välimerellisen lämmin tai kuuma suurimman osan vuodesta. Kaupungin lukuisten hiekkarantojen lisäksi suurimmat nähtävyydet ovat keskiaikainen vanhakaupunki, jossa on lähes m korkea uurrettu minareettitorni, sekä lukuisia vanhoja rakennuksia ja raunioita. Alanya on luokiteltu turvalliseksi kohteeksi. Me ollaan lähdössä 2. Belekiin (ihan Siden lähellä) eikä pelota yhtään!


Sama mahdollisuus siihen että pommi räjähtäs, kun se että jäisit auton alle juuri kun voitit lotossa pääpotin :D Antalya paljon turvallisempi kuin n. Ministeriö muistuttaa kuitenkin, ettei yksittäisten terrori-iskujen mahdollisuutta voida turistikohteissakaan kokonaan sulkea pois. Koskaan ei ole tapahtunut mitään ”vedätystä”. Ihmiset ovat avuliaita ja ystävällisiä. Turkki on ollut otsikoissa levottomuuksien takia ja maa onkin ollut useiden terroristi-iskujen kohteena.


Antalya turvallisuus

Sisäpoliittinen tilanne on tulehtunut, mikä näkyy varsinkin pääkaupunki Ankarassa. Katso millainen on Antalyan sää. Turkkiin matkustavan kannattaa tutustua Ulkoministeriön Turkkia koskevaan matkustustiedotteeseen.


Napsun sääsivulta näet myös päivän sääennusteen sekä keskimääräiset lämpötilat ja sademäärät kuukausittain. Yleinen turvallisuustilanne. Antalya kannattaa valita kohteeksi silloin, kun haluat asua hyvin ja viettää aktiivista lomaa. Täällä on paljon ravintoloita, kulttuuria sekä ostos- ja huvittelumahdollisuuksia.


Turkkiin kutsuvat lomailemaan leppoisa lämpötila, aurinkoiset rannat, kiehtova kulttuuri ja turkkilainen ruoka. Lataa ilmainen opas koneiden ja laitteiden CE-merkinnästä. Otathan aina yhteyttä lomakohteesi oppaisiin, mikäli matkan aikana sattuu yllättyksiä. Lue lisää lomapalvelusta. Turkin lomamatka alkaa Aurinkomatkoilta!


Tiesithän, että kaikissa EU-maissa 1on yleinen hätänumero. Antalya - Turvallisuus -opas-ja hinnat terveydenhuollon Matkaneuvoja Terveydenhuolto ☀ Sää Liikenne Rikollisuuden ja turvallisuus Hinnat ☘ Saastuminen ja puhtaus Käytännön matkatietoja matkailijoita, vierailijoita ja yleistä etua. Hotelli Gardenia tarjoaa hyvätasoiset puitteet lomailuun upean Kleopatra-rannan vieressä, kaupungin kupeessa. Hotellin oma ranta-alue on viihtyisä, vehreä ja hienohiekkainen.


Antalya turvallisuus

Eväste on tekstitiedosto, jonka verkkosivusto pyytää saada tallentaa verkkosivustovierailijan tietokoneelle tai mobiililaitteelle (esimerkiksi taulutietokoneelle tai matkapuhelimeen). Terveys ja turvallisuus Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Matkailijan terveysoppaaseen pääset tästä. Lomamaasi matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydät Maat ja alueet -otsikon alta.


Britit, pohjoismaalaiset, hollantilaiset ja saksalaiset tulevat kaupunkiin ostoksille, ja kaupan on samantyylistä vaatetta ja tavaraa kuin muissakin turkkilaisissa rantakaupungeissa. Suosittu Kleopatran ranta on lukuisien lomailijoiden suosikki, mutta kaupunkia reunustavat myös muut pitkät rannat, joiden palveluista nautitaan kesäpäivinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit