perjantai 2. helmikuuta 2018

Tekes innovaatioseteli

TEKES innovaatioseteli on kehitetty Mikro- ja pk-yrittäjille, ja erityisesti niille, jotka hakevat ensimmäistä kertaa innovaatiorahoitusta tai hyödyntävät innovaatio palveluita. Teemme hakemuksen ja loppuraportin puolestasi. Palveluidemme avulla yrityksesi voi kehittää ketterästi tuotteitaan, palvelujaan ja prosessejaan sekä tukea liiketoiminnan kasvua ja kansainvälistymistä. Tekes rahoittaa haastavia tutkimus- ja kehitysprojekteja ja edistää yritysten kehittymistä.


Tekesillä on erilaisia palveluita yrityksen eri kehitysvaiheisiin. BusinessFinlandilta (ent. Tekes ja Finpro) haettava innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista.

Hallinnoi käyttöoikeuksia. Projektin pääkäyttäjä voi antaa ja poistaa käyttöoikeuksia projektin tietoihin. Organisaatiotason pääkäyttäjää tarvitaan vain, jos projekteja on suuria määriä. Innovaatioseteli lyhyesti. Business Finlan luomme uutta kasvua auttamalla yrityksiä kansainvälistymään sekä tukemalla ja rahoittamalla innovaatioita.


Tekes auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä ja tukee niiden kasvua. Tekesin innovaatioseteli – mitä, mihin ja kenelle? Tekes hyötyy palveluntarjoajien aktivoitumisesta, sillä he omalta osaltaan hoitavat myös setelin markkinointia.

Tekes tarkistaa palveluntarjoajien tietoja ja päivittää listaa säännöllisesti. Palveluntarjoajan voi valita myös listan ulkopuolelta, kunhan se täyttää alempana mainitut ehdot. Haluatko kehittää liiketoimintaasi, tai tähtäätkö kenties ulkomaille?


Ota yhteyttä meihin, me voimme auttaa! Tekes innovaatioseteli Tekes lanseerasi Suomessa uuden tavan tukea pk-yritysten kilpailukyvyn parantamista ja kasvua. Mallia tähän on otettu ulkomailta. Tuki on innovaatioseteli , jonka arvo.


Tekes on riskirahoittaja, joka kannustaa yrityksiä rohkeaan uudistumiseen. Kokeilun aikana Tekes kerää kokemuksia. Jatkossa ei myöskään edellytetä, että yritys olisi toiminut vähintään yhden tilikauden ajan. Suomessa julkinen rahoitus tarjoaa useita eri vaihtoehtoja PK-yrittäjälle ja start-upeille.


Löydät kattavan julkisen rahoituksen kartoituksen tästä. Tämä innovaatioseteli sopii esimerkiksi tuote- tai muotoilustrategian valmisteluun, innovaatiotoimintaan liittyvään mittaus- tai testaustoimintaan tai ketterään tuote- ja palvelukehitykseen. Homma toimii siten, että ensin määritellään, mitä ollaan tekemässä. Setelillä yritys voi ostaa ulkopuolista osaamista hankkeisiinsa.


Tekes ) innovaatiosetelin palveluntarjoajana. Mikäli olet suunnitellut businessmuotoilun tai palvelumuotoilun hyödyntämistä yrityksesi kehityksessä, mutta et ole vielä rohjennut investoida asiaan, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Tekes madaltaa pk-yritysten kynnystä hankintoihin ja auttamalla yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa innovaatiosetelillä.

Esimerkiksi digitaalisen palvelun tekninen suunnittelu tai käyttöliittymädemo voivat olla tällaisia rajattuja kokonaisuuksia, jotka sopivat laajuudeltaan innovaatiosetelillä rahoitettaviksi. Me olemme tällainen yritys. Seteli on tarkoitettu pienille ja keskisuurille yrityksille. Setelin kohderyhmänä ovat erityisesti pk-yritykset, jotka hyödyntävät ensimmäisen kerran innovaatiopalveluja. Asiakkaat ovat voineet hakea innovaatioseteliä 3. Loppuosa rahoituksesta maksetaan jälkikäteen projektin loppuraportin yhteydessä.


Tekes voi maksaa projektin avustuksesta rahoituspäätöksen jälkeen. Tempo-rahoitusta hakevalla yrityksellä pitää olla yksi täysipäiväisesti yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen sitoutunut henkilö ja riittävä määrä muita resursseja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit