torstai 15. helmikuuta 2018

Niguliste autokool

Meie poolt läbiviidava järelkoolituse eesmärgiks ei ole õpetada kuidas teie elama peaksite või mis on õige, mis vale. Arutelude, rühmatööde ja eneseanalüüsi tulemusena saad tehtud kohustusliku järelkoolituse, kus õpid ka muidu eluks vajalikku. Niguliste autokoolista kerrotaan, että heillä on oppilaita myös Suomesta.


Viron suurin ostettavien ja myytävien autojen tietokanta. Uudet ja käytetyt ajoneuvot, autoliikkeet ja varaosat, uutiset, keskustelut, koeajot jne. Sõiduõpetaja oli Kaido Kesper.


Jäin väga rahule,on sellel mehel alles kannatust,väga rahulik inimene. Olin alguses ikka suht taipamatu,kui midagi valesti tegin või asjast aru ei saanud siis palus auto seisma jätta ning tegime paberi peal joonise läbi(näiteks ringtee). Ei tõstnud kordagi häält ega midagi.


Võib-olla ka ABC koolitus, Kalju autokool ja Niguliste (no selle kohta tean, et on hea, aga suht kallis). Milliseid neist soovitate, milliseid kindlasti mitte? Liiklustestid ja demo-õppematerjalid. Kui tahad alustuseks Teooria.


See annab Sulle ligipääsu esimesele kolmele õppetükile ja valikule liiklustestidest ja õppekaartidest. Odium Autokool pakub võimalust omandada A, A A AM, B, BE, C, CE- ja D-kategooria sõidukijuhi oskuseid kogenud õpetajate käe all nii eesti, vene kui ka inglise keeles. Itse autokouluopetuksen he voivat suorittaa täällä Virossa, mutta koe heidän on tehtävä kotimaassaan, eli Suomessa.


Korraldame ka veautojuhi ametikoolitusi ning esmaabi koolitust. Oleme võtnud oma südameasjaks individuaalse lähenemise igale õpilasele. Tule Zebra Autokooli!


Me tegeleme juhtide ettevalmistamisega B kategooria (sõiduautod) ja A kategooria (mootorrattad) juhilubade saamiseks. Meie kool on “Eesti Autokoolide Liit” liige. Niguliste Autokoolis toimub õppetöö eesti, soome, vene ja inglise keeles. Saadud kogemusi kasutame oma õppetöös. Vaata tasuta firma omanikke, juhatust, seotud ettevõttei b-kaarti, maksuvõlgu.


OU NIGULISTE AUTOKOOL. Maanteeamet avaldas möödunud aasta autokoolide statistika, millest selguvad autokooli mille vilistlased olid riiklikul sõidueksamil juba esimesel katsel kõige edukamad. Tegime kõikide andmete põhjal kolm edetabelit: suurimad autokoolid ja nende õpilaste edukus, parimad autokoolid ning kõige kehvemad autokoolid.


AS Aide Autokool on võtnud oma eesmärgiks õpetada Teid turvaliselt ja ohutult liiklema ning tõsta üldist liikluskultuuri. Et neid eesmärke saavutada, on pidevalt kaasajastatud autojuhtide ettevalmistamise programme, suurt tähelepanu pööratud õppevahendite kvaliteedile ja õpetajate professionaalsusele. Kool omab Haridus- ja Teadusministeeriumi poolt väljastatud koolitusluba , mis vastab ARK- i ja Haridus-, Teadusministeerimi sätestatud nõuetele. Tallinnas, mis pakub A- ja B- kategooria juhi väljaõpet.


Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Auto- Eesti suurim autode ostu-müügi kuulutuste andmebaas. Soomes, Rootsis, Norras ja Inglismaal.


Uued ja kasutatud sõiduki autokaubad ja varuosa uudise foorumi proovisõidud jpm. Natukene nalja ka Venemaalt. Samas räägitakse, et see polegi niiväga nali. Atlanta autokool kuulub Tallinna autokoolide eliiti, pakkudes kõrgetasemelist sõidukoolitust kaasaegetel autodel Tallinna teedel. OÜ Juhiluba pakub oma õpilastele kvaliteetset B kategooria mootorsõidukijuhi väljaõpet.


Keilas asub meie õppeklass Liiva tn 1. Oma tegemistes oleme suunatud õpilaste positiivse õpitulemuse saavutamisele ning seeläbi ka üldise liikluskultuuri sõbralikumaks muutmisele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit