maanantai 5. helmikuuta 2018

Työhakemus loppusanat

Hyvä työhakemus - rahanarvoista vinkkiä. Työnhaku muodostuu helposti puuduttavaksi rutiiniksi. Silloin samanlainen työhakemus lähtee kymmenien yritysten sähköpostilaatikkoihin, ja kokenut rekrytoija huomaa ensivilkaisulla, ettet ole nähnyt lainkaan vaivaa työhakemuksen kirjoittamiseksi. Sisällön kyllä keksii, mutta ne aloitus- ja lopetuslauseet! Työhakemus lopetus - kuinka tehdä se fiksusti?


Mitä kannattaa ottaa huomioon työhakemuksen lopetusta tehdessä? Lue artikkeli ja ota selv. Esimerkkejä hakemuskirjeistä. Tältä sivulta löydät esimerkkejä erityyppisistä työhakemuksista ja saatekirjeistä. Monsterista saat tukea työpaikan etsimiseen sekä kaikkiin työelämän käänteisiin.


Korostaisin lopussa sitä mitä he saavat jos palkkaavat sinut. Vähän niinkuin viimeinen myyntilause: Minusta saatte vahvan ja motivoituneen tekijän tiimiinne. Silloin yleensä esitetään palkkatoivomus työstä, jos sitä on pyydetty.


Palkkatoivomuksesi tulee olla aina perusteltu, mututuntuma ei ole kovin vakuuttava selitys työnantajan näkökulmasta. Varsinkin kun kyseessä ovat ensimmäiset työpaikat, sinun ja muiden kandidaattien ansioluettelot näyttävät luultavasti hyvinkin samanlaisilta, koska kokemusta ei ole vielä ehtinyt kertyä. Tällöin itse työhakemuksen tärkeys nousee korostetusti esiin – hyvä työhakemus on keinosi erottua ja napata paikka!


Täydellisen työhakemuksen kirjoittamisessa kyse ei ole pelkästään sisällöstä vaan myös rakenteesta. Tässä artikkelissa kerromme tarkemmin, mitä se tarkoittaa. Päänvaivaa tuottaa etenkin se, mitä ansioluetteloon pitäisi mahduttaa mukaan. Jotkut tunnetutkin henkilöt ovat esimerkiksi kunnostautuneet listaamalla lukioaikaiset kesätyöpaikkansa, oli se sitten vaikka jäätelökioskilla. Avointa hakemusta käytetään silloin, kun työpaikkailmoitusta ei ole, vaan potentiaalista työnantajaa lähestytään oma-aloitteisesti.


Hakemus on markkinointikirje, jossa omaa osaamista tarjotaan työnantajan käyttöön. On halvempaa juoda viinaa, kuin tulostaa työhakemus tai ansioluettelo, työllistymisen edistämiseksi. Joku vielä kysyy, miksi epäröin tätä maailmaa tutkimalla musteen litrahintoja?


Jos ilmoituksessa on esim. Loppusanat Sanni Kiviniemi, YTK-Yhdistys ry. Tilaisuus päättyy klo 16. Ilmoittaudu tapahtumaan.


Tapahtuman järjestää Monster yhteistyössä YTK-yhdistyksen kanssa. Nopo-ohjaajat ovat järjestäneet tutustumismahdollisuuksia työelämäverkostoonsa kuu-luviin yrityksiin tEt-paikkojen hakemisvaiheessa. Nuoret arvostavat aitoja kokemuksia työnhakuun liittyen.


Miten työhakemus kannattaa tehdä? Myös osalla nuorista voi jo olla kokemusta työnhausta, joten heidän on hyvä kertoa omista kokemuksistaan muille. Mokkapalat, tuo legendaarinen kahvipöydän herkku, jota ei voinut vastustaa kasarilla eikä nyt. Koska rakastan mokkapaloja, niissä on myös sellainen ongelma kuin liikaa syöminen.


Tänä päivänä kulttuuriyhteensopivuus on oleellinen osa oikean osaajan valinnassa. Videohaastattelun avulla hakijan persoona nousee esiin jo hakuvaiheessa. Olet rekrytoimassa ihmistä, et cv:tä. OTTY valmennus Työnhaun perusteet Helsinki Nina Juhava ja Heini Hult-Miekkavaara TERVETULOA! Vaihtelevia aikoja.


Grandin kulta-aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit