perjantai 16. helmikuuta 2018

Ulosottomiehet kausi 4

Varaa netissä ja säästä jopa. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu!


Ulosottomiehet saapuvat perimään velkaa taksiyritykseltä, jonka luona on vierailtu jo kertaalleen. Puolet velasta on vielä maksamatta, ja nyt on kaivettava kuvetta, mikä saa tunteet kuumenemaan. Suttonissa karhutaan parin tuhannen punnan velkaa mieheltä, joka kiistää tietävänsä mitään asiasta. Seuraava esitys Sub su 24.


Sydän se on meilläkin. Vuokralaisia häädetään huonokuntoisesta talosta. Häädön pitkittyessä äiti pienine lapsineen uhkaa joutua yöksi kadulle. Lontoossa häätö saa yllättävän käänteen. Brittiläinen realitysarja.


Toisessa tapauksessa liikemies häädetään tuhansien puntien vuokrarästien takia. Paikan päällä paljastuu, että velastaan huolimatta mies elää ylellistä elämää. Velallisen sukulaiset väittävät, ettei mies ole maassa.


Toiselta velalliselta on jäänyt eläinlääkärilasku maksamatta. Lisäksi ulosottoon on joutunut liikemies, mutta ulosottomiehillä ei ole selkeää käsitystä, mistä velka on syntynyt. Jos muu ei auta, F1-ajokki on ulosmitattava velan kattamiseksi. Autokorjaamon omistaja yrittää ajaa ulosottomiehet tiehensä, ja toinen velallinen telkeytyy ystä.


Pariskunta joutuu kohtaamaan ulosottomiehet , koska heille on kertynyt velkaa maksamattomista päivähoitolaskuista. Velallinen yrittää kuitenkin piilottaa omaisuuttaan naapuriasuntoon, jotta sitä ei ulosmitattaisi. Huippusuositut viihdeohjelmat, kuumimmat realitysarjat, puhutuimmat uutis- ja ajankohtaisohjelmat ja paljon muuta huipputarjontaa ilmaiseksi. Ulosottomiesten asiakkaaksi on päätynyt myös velkaantunut mies, jolla on kuitenkin arvokas auto pihassaan. Katso silloin kun sinulle parhaiten sopii.


Näyttelijä häädetään pikkuruisesta vuokra-asunnostaan. Ahtauden lisäksi ulosottomiehet kauhistelevat surkeita elinoloja. Toinen kerta toden sanoo.


Yrittäjältä karhutaan kymmenien tuhansien puntien velkaa ex-vaimon puolesta, mutta mies vetoaa konkurssiin. Yrityskin on siirretty siskon nimiin. Tunteet kuumenevat ja suojakilpiä tarvitaan, kun kivet ja muut esineet alkavat lentää.


Toisaalla peritään tuhansien puntien velkaa kultasepänliikkeeltä, mutta kauppias väittää velallisyrityksen. Tuhansien puntien vuokravelan takia häädettävän naisen kotona paljastuu, että asunnossa asuu useita alivuokralaisia. Toisessa häädössä vuokrarästejä on kertynyt lähes kuuden vuoden ajalta, mutta ulosottomiehet löytävät asunnosta läjäpäin.


Subilla perjantaina 23. Jatkossa sarjaa seurataan maanantaista. Katso Markus vastaan kansa - Jakso : Puolueiden puheenjohtajat puristuksissa Yle Areenasta.


Areena on Suomen suurin netti-tv ja radio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit