keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Sähköinen sukupuu

Perustoiminnoiltaan samantyyppinen kuin MyHeritage: Ancestry-sovelluksessa sukupuu rakennetaan syöttämällä siihen omat tiedot ja sukulaisten nimet, syntymäajat sekä -paikat. Halutessaan voi lisätä valokuvia. Tietojen perusteella palvelu käy läpi hyvin laajoja tietokantoja ja yrittää löytää vihjeitä sukulaisista. Tutkittuani eri vaihtoehtoja, päädyin Myheritage-sivustoon.


Sukusiitoslaskuri sopivien parituskumppaneiden etsintään. Sähköinen sukupuu näyttää eläimen sukulaisuudet niin pitkälle kuin tietokannassa on niistä tietoa. Yhteiset esi-isät erottuvat värien avulla.


Tuotosseurannan raporttien tulostus Raportti alkuperäisrotutukikelpoisista eläimistä. Samalla on lisätty sota-arkiston tietoja sotavuosien vaiheista ja muun muassa taisteluista, joihin Nygrénit ovat osallistuneet talvi- ja jatkosodan aikana. Ohjelmat ja verkkosovellukset on jaettu käyttötarkoituksen mukaan helposti selailtavaksi hakemistoksi. Sivuston ensisijaisena kohderyhmänä on tietokoneiden peruskäyttäjät. Oletko kirjautumassa tunnuslukukortilla?


Siirry nyt käyttämään uutta turvallisempaa tunnistustapaa – tunnuslukusovellusta. Pankkitunnukset ovat aina mukanasi eivätkä tunnuslukusi lopu enää kesken. Sukupuu (tto) -taidetyöpaja on taiteilijavetoinen piirustustyöpaja, jossa tehdään yhteisvoimin näkyväksi kaunis ja katoavainen luonto. Työpajassa piirretään ja maalataan Suomen uhanalaisia eläin- ja kasvilajeja. Valmiista kuvista kootaan yhteinen suuri kokonaistaideteos tapahtumatilan seinälle.


Sähköinen omistajanvaihdos nyt mahdollinen myös tietokantaan merkityille hevosille. Tietokantaan merkityillä hevosilla tarkoitetaan Heppa-järjestelmään ilman identiteetin varmistusta tallennettuja hevosia. Vanhojen tarinoiden, tiedon ja sukujuurten tutkimus elää renessanssiaan. Uudet sukupolvet ottavat haltuun lähimenneisyyttä ja kauemmaksikin katsotaan.


Uudet sukututkimuksen keinot, kuten sähköinen sukupuu ja DNA-tutkimus ovat luonteva osa harrastusta. WebLampaan sukulaisuustiedot tuovat tuotosseurantaan kuuluville lammastiloille lisää tietoa eläinten jalostukseen ja tukea ostopäätöksiin. Päivystystalosta löydät myrkytystietokeskuksen, sähköisten itsehoito-ohjeiden ja ensiapuverkkokurssien lisäksi runsaasti muuta sisältöä. Katso vaikka video päivystyksen toiminnasta tai lue miten päivystyskäyntiin voi varautua etukäteen? Etsi kotoa ja sukulaisilta asiakirjoja, joissa on tietoja suvusta (kuten virkatodistukset, perheraamatun sukupuu , perukirjat, kauppakirjat).


Haastattele sukulaisia. Heillä voi olla perimätietoa vanhoilta ajoilta. Huomaa kuitenkin, että perimätieto ei välttämättä pidä sellaisenaan paikkaansa, vaan se on tarkistettava.


THL tutkii väestön terveyttä ja hyvinvointia, näihin liittyvän politiikan ja palvelujen vaikuttavuutta sekä ympäristöterveyttä ja yhteiskunnallisia ongelmia. Rakennetaan eliöiden sukupuu Jouko Rikkinen Internetissä on monia eliöiden luokittelua esitteleviä sivustoja. Joissakin niistä on tarjolla verkkotyökaluja, joiden avulla voit tutkia itseäsi kiinnostavien eliöiden sukulaisuussuhteita ja selvittää niiden aseman eliökunnan sukupuussa. Mikäli valokuva ei ole oikeanlainen ja joudutaan pyytämään sähköinen kuva, tulee lisämaksu 5€, kopio passista (passin oltava voimassa vielä 6kk matkan päätyttyä), matkavakuutustodistus vakuutusyhtiöstä Venäjän viisumia varten.


Matkavaraukset ja asiakirjat ryhmäviisumia varten tulee toimittaa toimistollemme 12. Netti tarjoaa uusia mielenkiintoisia työkaluja sukututkijoille. Digi- ja väestötietovirasto palvelee.


Voit myös asioida palvelupaikassa. Keski-Suomen Sijaishuoltoyksikkö on maakunnallinen lastensuojelun erityisyksikkö, joka tarjoaa sijaishuollon palveluja keskisuomalaiselle kunnalle. Gigantti yritysmyynti - kaikkea mitä yrityksesi tarvitsee.


Meiltä saat kaikki teknologiaratkaisut ja -laitteet sekä sujuvan henkilökohtaisen palvelun. Nimien kirjoittaminen. Kun asiakirjojen kieli on ollut ruotsi, kirjoitettiin myös henkilöiden nimet ruotsiksi.


Monet ovat sitä mieltä, että nimet pitää muuttaa omiin selvityksiin suomalaiseen asuun, kun taas toisten mielestä syntyneiden luettelossa oleva kasteessa annettu nimimuoto on se oikea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit