torstai 22. helmikuuta 2018

Kiinan viisumi pdf

Z Visa (Työskentely viisumi ) a. Osta Kiinan viisumi verkkokaupastamme. Matkustaessasi Kiinaan tarvitset viisumin. Traveller Oy toimii asiamiehenä ja hoitaa viisumin hakemisen puolestanne helposti, vaivattomasti ja luotettavasti.


Saat viisumisi PDF -muodossa. Kaikkein yleisimmässä tilanteessa hakija saa päivän sisällä sähköpostin, jonka mukaan viisumi on myönnetty. Mukana on myös linkki, josta voi ladata viisumin PDF -muodossa.


Sinun tulee tulostaa tämä PDF -tiedosto värillisenä, A4-koossa. Tässä esimerkki juuri haetusta sähköisestä viisumista. Sormenjälkitunnisteiden rekisteröinti. Kaikilta henkilöiltä (- v.) jotka anovat Kiinan viisumia, vaaditaan ajanvaraus sormenjälkitunnisteiden antamista varten.


Visumservice varaa ajan puolestanne. PIKA TAI KIIRE HAKEMUKSET ON JÄTETTÄVÄ ENNEN 11:00! Lataa Kiinan viisumihakemus tästä. Vastaamme mielellämme kaikkiin Kiinan matkaan liittyviin kysymyksiinne. Kiinan konsulaatti myöntää myös pikaviisumeita.


Kertaviisumi on voimassa - päivää, tarvittaessa jopa päivää ja se oikeuttaa yhteen edestakaiseen matkaan. Tässä hiukan tietoa viisumista. Viisumityyppi Kertaviisumi.


Palvelulomake (kun hoidamme sähköisen viisumihakemuksen puolestasi) Voit tallentaa huolellisesti täytetyn sähköisen Kiinan viisumihakemuksen itse tai käyttää palveluamme, jota varten sinun tulee täyttää palvelulomake ja lähettää se meille. Vastaa huolellisesti kaikkiin palvelulomakkeen kysymyksiin. Näin varmistamme, ettei viisumin valmistuminen viivästy puutteellisten tietojen. Koronavirustilanne ja Kiinan toimenpiteet siihen liittyen elävät nyt nopeasti. Suomen suurlähetystö Pekingissä ja pääkonsulaatti Shanghaissa ovat jatkuvassa yhteydessä lukuisiin eri tahoihin tilannekuvan sekä tarpeellisten toimenpiteiden osalta.


THL on julkaissut ohjeita Suomeen saapuville matkustajille sekä koronaviruksesta yleensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit