maanantai 19. helmikuuta 2018

Helsinki sää

Auringonnousu tänään 8:12. Paikalliset säähavainnot. Tervetuloa Ylen uuteen sääpalveluun. Palvelu on entistä selkeämpi ja se toimii nyt hyvin myös mobiililaitteilla.


Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances.

Päivän ylin lämpötila on astetta ja alin lämpötila -astetta. Muista tutustua myös viikon ennusteeseen. Sademäärä, tuntuu kuin -lämpötila.


Vertaile Ilmatieteen laitoksen ja Forecan ennusteita. Supersää näyttää kaksi kilpailevaa, sääennustetta tuhansille paikkakunnille Suomessa ja maailmassa, Ilmatieteen laitokselta ja Forecalta. Mukana myös reaaliaikainen sadetutka.


Napsun sääsivulta näet myös päivän sääennusteen sekä keskimääräiset lämpötilat ja sademäärät kuukausittain.

Tarkista helposti, miltä vrk sää näyttää paikkakunnallasi! Palvelusta näet myös tuntikohtaisen ennusteen, sademäärät ja ilmankosteuden tiedot. Käytössäsi on kahden viikon tutustumistilaus. JATKA TÄSTÄ kuukausi maksutta. Tian Fuxin sai korona­virustartunnan Wuhanissa – Nyt hän kertoo HS:lle, millaista oli viettää viikkoja eristys­huoneessa, jonka ovi lukittiin ulko­puolelta.


Rikospaikka on viikoittainen ajankohtaisohjelma, jota juontavat pitkän linjan rikostoimittajat Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen. Rikospaikassa pureudutaan rikoksiin rikospaikkojen, studiohaastattelujen ja mtv. Vinkkimiehet-ohjelman kautta. Tiedot tulevat kansallisesta merenkulun tietojärjestelmästä, Portnetista.


Lukijoiden sää - ja luontokuvia. Paperilehden sääsivuilla julkaistaan joka päivä 1-lukijan ottamaa sääkuvaa. Kerro kuvatekstissä kuvaajan nimi, missä kuva on otettu ja muutamalla rivillä millainen sää oli. Yksityiskohtainen sääennuste.


Varoitukset vaikeasta säästä. Viimeisimmät säätiedotukset.

Vaikean sään hälytykset. Helsinki , Etelä-Suomi - Sää tänään? Liian kylmää säätä luvassa? Ota äkkilähtö lämpimään! Suomen kaikki äkkilähdöt yhdellä haulla.


Weather map, Finland. Current conditions. Observed at: °F mph.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit