keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Tilinpäätöstiedot 2018

Tilinpäätöstiedot 2018

Tilinpäätöstiedot ja muut yritysraportit nopeasti ja edullisesti. Syömävelka on kuntien nega tiivisten vuosikatteiden summa. Työeläkelaitosten tilinpäätöstiedot –julkaisu ilmestyy vuosittain Työeläke lehden nro liitteenä. Lähetämme uutiskirjeen sähköpostiisi joka toinen viikko. Näin tietojasi käytetään.


Tilinpäätöstiedot 2018

Rakennuslehti kokosi rakennusalan suurimpien yritysten tilinpäätöstiedot myös verkkoon. Suurimmat-tilinpäätöstietoselvitys on ilmestynyt paperilehdessä toukokuussa, ja nyt lähes 350:n rakennus- ja kiinteistöalan yrityksen tilinpäätöstietoihin voi perehtyä myös sähköisessä muodossa. Verohallinto välittää tilinpäätöstiedot PRH:een kaupparekisteriin rekisteröintiä varten, jos tiedot on liitetty veroilmoitukseen Verohallinnon ohjeiden mukaisesti. Maakunnan menestyjien liikevaihdon alaraja on miljoonaa euroa.


Menestyjät laitetaan paremmuusjärjestykseen Menestyjät-pisteiden avulla. Osakeyhtiön täytyy aina ilmoittaa tilinpäätöstiedot kaupparekisteriin. Ilmoitusvelvollisuus koskee kaikkia tilikausia, vaikka yritys ei ole harjoittanut toimintaa.


Keskinäisen kiinteistöosakeyhtiön ja asunto-osakeyhtiön ei kirjanpitolain mukaan tarvitse ilmoittaa tilinpäätöstä kaupparekisteriin. Liikevaihto laski 1prosenttia. Yhtiön omavaraisuusaste oli 1prosenttia.


TOIMITUSJOHTAJAN KATSAUS. Kuopion Veden vesihuollon toiminta-alue on laajentunut viimeisen kymmenen vuoden aikana huomattavasti tapahtuneiden kuntaliitosten ansiosta. Kaupunginhallituksen on käsiteltävä tilikauden tilinpäätös tilikautta seuraavan vuoden maaliskuun loppuun mennessä. Käytämme verkkosivulla evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen sekä markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla verkkosivustolle, hyväksyt evästeiden käytön.


SUOMEN AMMATTILIITTOJEN KESKUSJÄRJESTÖ SAK RY TULOSLASKELMA 1. Työeläke-lehti esittelee lukijoille työeläkelaitosten tilinpäätöstiedoista yhteenvedon, eläkeyhtiöiden välisen tulosvertailun ja gallup-haastattelut työeläkevarojen vastuullisesta sijoittamisesta. Taloudelliset katsaukset. Raportti ja esitysmateriaali sekä linkki webcast-tallenteeseen ja toimitusjohtaja Timo Lappalaisen haastatteluun löytyvät täältä.


Muut taloustiedot 25. Saatekirje Kuntatalouden tiedo. Väestötietona on käytetty Suomen väkilukua 31. Kaikki kunnat eivät laadi konsernitilinpäätöstä.


Tilinpäätöstiedot 2018

Verkkotoiminnan julkaisut Tilastot ja tunnusluvut. Sähkö- ja maakaasuverkonhaltijoiden on ilmoitettava Energiavirastolle kalenterivuosittain verkkotoiminnan laajuutta, taloutta, kannattavuutta, hintatasoa, tehokkuutta sekä laatua kuvaavat tunnusluvut. Soveltamisala sekä pien- ja mikroyritykseltä edellytetyt tilinpäätöstiedot. Tasekirjaan on täytynyt sisällyttää kirjanpitolain vaatimat tilinpäätöstiedot : tuloslaskelma, tase, liitetiedot, toimintakertomustiedot sekä tilinpäätöksen allekirjoitus.


Tasekirja on ollut pakko olla paperisena kirjana, vaikka kirjanpitoaineisto muilta osin on voitu arkistoida sähköisesti. Heikennys johtui osaksi tuloveroihin liittyvistä jaksotuste-kijöistä, joiden vaikutukset tasaantuvat kuluvan talousvuoden aikana. Tarkastelussa ovat mukana ne valvottavat, jotka olivat raportointivelvollisia Finanssivalvonnalle kunkin tarkastelukauden lopussa.


Jos valvottava on aloittanut raportointinsa tarkastelujakson aikana, sen tilinpäätöstiedot ovat mukana siitä hetkestä lähtien, kun raportointivelvollisuus on alkanut. Kun ilmoitus on tehty, muuttuvat tekstit sinisiksi linkeiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit