torstai 8. helmikuuta 2018

Sotilaspassin palautus

Asevelvollisten valvonta. Joka ei noudata valvontaa koskevia määräyksiä tai laiminlyö §:ssä säädetyn ilmoituksen tekemisen, rangaistakoon, ellei teko ole sellainen kurinpito- tai kuuliaisuudenrikos, josta sotaväen rikoslain §:ssä on säädetty, vähintään kymmenellä ja enintään sadalla päiväsakolla taikka enintään kolmen kuukauden vankeudella. Juuri viimeksi Kaskealan lausunto uutisissa. Vanhana taistolaisena sinulla on tietenkin RUK suoritettu.


Eikö ajatus ollut, että teistä viides-kolonnalaisista tehdään sitten aikanaan uuden puna-vallankumauskaaderin johtoporukka. Jos palataan otsikon aiheeseen, niin edelleenkään sotilaspassin palautus ei kyllä juridisesti vertaudu mitenkään reservistä kieltäytymiseen. Seikka, josta ministeriökin muistuttaa eilisessä pressitiedotteessaan. Olettaisin päätoimittajatasoisen kaverin tietävän, mistä kirjoittaapi? Eli mitä hän hakee tuolla tempulla?


Sotilaspassin palautus. Olen miettinyt palauttaa passini esikuntaan. Niinkuin protestiksi. Jurppii niin kun seuraa. Puolustusministeriö harmittelee varuskuntien lakkauttamisesta alkanutta kansalaisvillitystä palauttaa sotilaspassi valtiolle.


Jos valtio katsoo, etten jostain syystä ole sopiva aseen omistajaksi, niin minä katson olevani silloin myös kykenemätön aseelliseen palvelukseen. Tosin sotienkin aikana joutui pieni maa hyvin tarkkaan venyttämään joka lantin soikeaksi. Varuskuntia ja joukko-osastoja on lakkautettu ja syntynyt säännöllisesti.


Siitä huolimatta maanpuolustustahto on pysynyt hyvänä, joitakin harvoja sotilaspassin poltto- ja palautustapauksia lukuunottamatta. Simo hovareita kaikki tyynni! Mulle ei ole vielä auennut, että mikä rangaistus se sotilaspassin palautus olisi. Yhtä turha kortti kuin s-ryhmän.


Lääkärinkatu S-porras, 1. Kelan todistuksen maksetusta rintama-lisästä. MAAILMANHALLINTO ja NELJÄS VALTAKUNTA (EU ja TULEVA USE-liittovaltio) Tämä sivu on ajaton ja siksi sivun otsikko on himmeä (lisää kirjoitusta on siis tulossa). Helsingin Kalasatamassa Kriisinhallinta nyt -tapahtuman, joka esittelee suomalaisten toimijoiden osallistumista kansainvälisten kriisien ratkaisuun ja rauhan rakentamiseen. Tapahtuman keskeinen teema on kokonaisvaltaisuus eli erilaisten toimijoiden yhteistyö kriisialueella kestävän rauhan aikaansaamiseksi.


Soveltamisala Näitä ehtoja sovelletaan 1. Maksuttomat lapin talousalueen protesti - ja velkomustuomioilmoitukset. Tarkista, onko alueen yrityksistä protesteja. Luin netistä että yritys menettää luotto mahdollisuuden kun protesti julkaistaan. Se selvittelee niitä seikk oja,.


Muistio on muistilista. Laajennetun ohjausryhmän kokouksen 26. Ohjausryhmä merkitsee loppuraportin laa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit