tiistai 27. helmikuuta 2018

Autokoulu helsinki

What Is Helsinki Search Now! Over Million Visitors. Get a day-by-day itinerary. Plan a trip itinerary in minutes! Kaikki autokoulut, kurssit ja hinnat kätevästi.


Vertaile ja valitse sinulle sopivin.

Meillä suoritat teoriaopinnot verkko-opintoina silloin kun sinulle parhaiten sopii aktiivisuudestasi riippuen jopa päivässä! Voit aloittaa teoriaopinnot halutessasi heti, kun ilmoittautumisesi on vahvistettu. Valitse sopiva kurssipaketti, ilmoittaudu mukaan ja aloita autokoulu tänään! Teoriatunnit mahdollista suorittaa itsenäisesti verkossa.


Modernit opetusvälineet. Ajokorttilakiuudistus! Uusia kursseja nyt tarjolla jokaiselle sopivaan hintaan! Löydä mieluisa ja itsellesi juuri sopiva ajokorttipaketti.

Henkilöautokurssit (B) alkaen 8€. Bestway-menetelmä on osoittautunut vertaa vailla olevaksi tavaksi oppia ajamaan autoa. Palvelemme Kontulassa, Itäkeskuksessa, Herttoniemessä, Malmilla ja Ruoholahdessa. Pidämme teoriatunteja jokaisella toimistolla ja myös virtuaalisesti, voit suorittaa teoriat missä toimistossa tahansa. Autokoulu Helsingin Itä-Keskuksessa ja Kontulassa.


Find Expert Advice on About. Pohjoismaiden suurimman autokouluketjun Itiksen toimipisteestä ajokortit joka lähtöön helposti, nopeasti ja edullisesti - tervetuloa! Toimisto avoinna: MA - 15.


Helsinkiläinen linja-auton kuljettaja Arvo Henrik Huhtala, ja ompelimossa leikkaajana työskennellyt vaimonsa Eeva halusivat vaihtaa alaa. He etsivät paikkaa autokoululle jo vuonna -Helsingin maalaiskunnasta, nykyisestä Vuosaaresta. Opetus tapahtuu netissä ja voit aloittaa verkkoteoriat millä minuutilla tahansa maanantaista torstaihin kello 14.


Tervetuloa autokouluun, jota asiakkaista suosittelee. Katso opastusvideo verkkoteorioista. Virtuaaliset teoriatunnit ja nerokas pysäkkimalli.


Lisäksi löydät täältä autokoulun teoriakoeharjoittelun sekä muuta hyödyllistä tietoa. Hyvät kulkuyhteydet sekä Helsingin että Vantaan puolelta. We also provide services in english!

Mopon, moottoripyörän ja auton ajokorttia suorittava oppilas osallistuu neljän tunnin teoriaopetukseen, eli EAS-teorioille (ensimmäisen ajokortin suorittajan teoriat), ellei hänellä ole ennestään ajokorttia. Oppilaana sinä päätät millä tavalla opit luokkaasi kuuluvan teoriaosuuden. Oppilaista on ollut tyytyväinen Safiirin opetukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit