torstai 1. helmikuuta 2018

Sulautuminen englanniksi

Esimerkkejä sulautuminen -ilmaisun käytöstä englanniksi. Nämä lauseet ovat otettu käyttäen lisälähteitä ja voivat olla epätarkkoja. Mergers are not punishable in themselves, but the formation of cartels is. Käännös sanalle sulautuminen suomesta englanniksi. Katso sanan sulautuminen adherenssi käännös suomi-englanti.


Suomienglantisanakirja. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Sulautumiseen liittyvän kaupparekisterimenettelyn alkamisesta menee aikaa sulautumisen täytäntöönpanon rekisteröimiseen lyhimmilläänkin noin neljä kuukautta.


Sulautuminen ja jakautuminen - osakeyhtiö ja osuuskunta Sulautumisen seurauksena osakeyhtiö tai osuuskunta lakkaa olemasta. Sen varat ja velat siirtyvät toiselle osakeyhtiölle tai osuuskunnalle. SULAUTUMINEN Sulautumisessa on kyse kahden tai useamman yhtiön yhdistymisestä selvitysmenettelyttä. Juridisesti ajateltuna yhtiöt yhdistävät varansa ja velkansa, sulautuvan yhtiön toiminta päättyy ja yhtiön ole-massaolo lakkaa. Sulautuminen on mahdollista suomalaisissa osakeyhtiöissä, avoimissa yhtiöissä ja kommandiittiyhtiöissä.


Sulautumiseen liittyy läheisesti myös vero-oikeudellisia ja kirjanpito-oikeudellisia kysymyksiä, ja kaikkien oikeudenalojen yhteensovittaminen tulee huomioida tehokkaan yritysjärjestelyn aikaansaamiseksi. Yritysten sulautuminen (yritysten fuusioituminen, fuusio) tarkoittaa yritysjärjestelyä, jossa osia vähintään kahdesta yrityksestä yhdistetään yhdeksi yritykseksi joko omistuspohjaltaan (tytäryritys) tai organisaatioltaan. Ne sisältävät neljä eri ilmoitusvaihetta. Ilmoituslomakkeelle tulee täyttää sen vaiheen tiedot, joka nyt ilmoitetaan rekisteröitäväksi.


Osakkeen saajalla ei ole oikeutta käyttää osakkeenomistajalle yhtiössä kuuluvia oikeuksia ennen kuin hänet on merkitty §:n momentissa tarkoitettuun osakasluetteloon tai hän on ilmoittanut saantonsa yhtiölle ja esittänyt siitä luotettavan selvityksen. Jos luonnollisella henkilöllä on momentissa tarkoitettu omistus, äänimäärä taikka nimittämis- ja erottamisoikeus yhdessä aviopuolisonsa tai häneen avioliitonomaisessa suhteessa olevan henkilön kanssa, häneen etenevässä tai takenevassa polvessa olevan sukulaisen taikka tällaisen henkilön aviopuolison tai tällaiseen henkilöön avioliitonomaisessa suhteessa olevan henkilön. Selaimesi evästeet on estetty. Sinun on sallittava evästeet, jos haluat käyttää tätä sivustoa. Englantilais-suomalais-englantilainen kemian perussanasto English-Finnish-English Basic Dictionary in Chemistry.


Vesiosuuskuntien välinen sulautuminen. Sulautumisella tarkoitetaan tässä kirjoituksessa osakeyhtiölain luvussa säänneltyä sulautumista. Maisterintutkinnon tutkielman tiivistelmä. Osakeyhtiölaissa tunnetaan neljä erilaista.


Tietojen merkitseminen tasekirjan jokaiselle sivulle on kuitenkin suositeltavaa. Assimilaatio, sulautuminen. Ajattelutapa, jonka mukaan erilaisten yksilöiden ja ryhmien odotetaan paitsi toimivan osana yhteiskuntaa myös sulautuvan valtaväestöön ja tulevan identiteeteiltään valtaväestön kaltaisiksi. Kun konserniavustuksen hyväksyminen edellyttää tilikausien samanaikaista päättymistä, on yritysjärjestelyissä mietittävä täytäntöönpanoajankohdan valintaa.


Sulautumisessa sulautuvan ja vastaanottavan yhtiön tilikaudet eivät pääty samanaikaisesti, jos sulautuminen merkitään kaupparekisteriin kesken tilikauden. Hyväksymispäätös tulee siirtää toiselle sähköntuottajalle, jos päätöksessä mainitun voimalaitoksen hallinta siirtyy toiselle sähköntuottajalle. Tällaisia tilanteita ovat mm.


Siirtoa tulee hakea aina, kun voimalaitosta hallinnoivan yhtiön Y-tunnus muuttuu. Kirjanpitolautakunta. Korvattavista reseptivalmisteista maksamasi omavastuu kerryttää lääkkeiden vuosiomavastuuta.


Vuosiomavastuu eli lääkekatto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit