keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Glow ajanvaraus

Glow ajanvaraus

Hoitoajat joustavasti sopimuksen mukaan! Vielä ei ole ihan valmista! Tarkista ensiksi tiedot alta, jonka jälkeen painamalla Vahvista varaus -painiketta varaus rekisteröityy kalenteriimme. GLO Beauty Bar ajanvaraus mahdollistaa varaamisen netistä nopeasti ja vaivattomasti. Varaa aikasi hoitoihin.


Teemme kampaukset, meikkaukset, ripisien värjäykset ja pidennykset. Meiltä saat myös kaikki kosmetologin palvelut, hieronnan ja juhlapaketit. Emme välttämättä pääse heti vastaamaan hoitojen vuoksi, mutta soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.


Saat tilauksen jälkeen lahjakortin koodin, jolla voit hyödyntää lahjakortin liikkeessä. Koodin voit välittää lahjan saajalle miten haluat – sähköpostilla, printtaamalla PDF:n tai lisäämälle sen omaan onnittelukorttiin. Olen valmistunut kosmetologiksi v. Jyväskylän ammattiopistosta ja toiminut siitä asti kauneusalalla erilaisissa ja monipuolisissa työtehtävissä. Koulu toimii osoitteessa Näsilinnankatu 34.


Glow ajanvaraus

Sokerointi on tehokas ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihosi silkinpehmeäksi. Käytämme hoitolassamme vain 1 luonnollisista ainesosista valmistettua, vegaanista, hypoallergeenista sokeritahnaa. Tarjoamme ainoana Aurinkorannikolla laajan valikoiman esteettisiä hoitoja laillistetun hoitajamme luotettavissa käsissä, suomen kielellä. Superäkkilähdöt Jennille ja Veeralle ke-pe (3.-) Saat kaikista kasvohoidoista ja kaikista uusista ripsienpidennyksistä hinnasta pois 25€! Glow Union Glow Union.


Aikamoinen säästö eikö vain #128521; HUOM! Uusi nettiajanvaraus timma. GLOSSilta saat puhtaat ja valkoiset hampaat turvallisesti. Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Riina K tarjoaa monipuoliset parturi-kampaamo- ja meikkauspalvelut Helsingin Ullanlinnassa.


Glow ajanvaraus

TÄRKEÄ TIEDOTE ASIAKKAILLE: VÄLIAIKAINEN OSOITTEEMME PUTKIREMONTISTA JOHTUEN ON 1. Sähköinen ajanvaraus. Valitettavasti sivua 1ei ole. Kerää pinspiraatioita!


Saman päivän ajanvaraukset vain puhelimitse. Tutustu Pinterest-sivuumme ja kerää omat suosikkisi. Greenlips Beautyssa haluamme laajentaa käsitteitä siitä mikä on kaunista. IHANAA, ETTÄ LÖYSIT MEILLE. Haluamme kannustaa nauttimaan omasta luonnollisesta kauneudestasi - myös iän tuomista muistutuksista, eletystä elämästä.


Glow ajanvaraus

Tervetuloa pelaamaan! Kysy myös golftapahtumaa yrityksellesi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit