torstai 28. helmikuuta 2019

Auton maatunnus tarra

Varaa netissä, maksa hotellissa. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu!


Tilaa autotarrat ja muu tuning netistä Piristä autosi ilmettä helposti autotarroilla. Metallinhohtoiset 3D tarrat sekä muut tuning aiheiset autotarrat e-villestä. Minkä maan tunnus on BY auton rekkarissa. Jäi pikkusen vaivaamaan kun edellä ajoi tällänen auto ulkomaan kilvillä ja vieressä tarra BY et mikä maa. Maatunnus WMI (World Manufacturer Identifier) osan kolme ensimmäistä merkkiä identifioivat ajoneuvon valmistajan.


Valmistaja, joka rakentaa vähemmän kuin 5ajoneuvoa vuodessa käyttää numeroa kolmantena numerona ja 12:tta, 13:tta ja 14:ttä paikkaa VIN-koodista identifioimiseen. Traficom vastaa ajoneuvojen rekisteröinnistä Suomessa ja valmistuttaa viralliset rekisterikilvet. Tällä hetkellä valmistetaan kaikkiaan erilaista kilpityyppiä, joiden lisäksi liikenteessä voit nähdä vanhoja kilpiä.


Huomioi että teksti on vain noin sentin korkuista ja sitä katsellaan yleensä takana ajavan auton tuulilasin läpi. Koska katseluetäisyys on 3-metriä, niin kovin yksityiskohtaiset kuvat eivät vastaa tarkoitustaan. Korkeintaan yksinkertaisia symboleja kannattaa ajatella.


Ajoneuvossa, jossa ei ole EU-tunnuksella varustettua kilpeä, tulee olla kansallisuustarra myös muissa EU-maissa liikuttaessa. Suomen kansallisuustarran tunnus on FIN. Tarra tulee kiinnittää ajoneuvoon näkyvälle paikalle, kuten takaluukkuun tai -ikkunaan niin, että rekisterikilpi on luettavissa ilman vaikeuksia.


He tapasivat viimeisen kerran joulukuussa, jolloin Juha Muje oli niin kuin ennenkin. Missähän voisi teettää niitä ovaaleja maatunnus -tarroja, samanlaisia kuin esimerkiksi tämä FIN tai se vanha SF ( Soviet Finland ). Teettäisin DDR -tarroja, joita suivaantuneet voisivat iskeä autonsa takaluukkuun ennen ulkomaanreissua. Auton kylkeen ,takaluukulle ,katolle tai ihan mihin vaan auton pintaan kiinnitettävät sään kestävät ja pestävät huippulaatuiset tarrat. Valkoinen muotoonleikattu tarra siirtokalvolla.


Saatavissa myös muita kokoja ja värejä! Tekstin ja auton ääriviivan väri valittavissa,. Pitäisi saada pellistä irti yksi tarra , joka tuntuu olevan varsin tiukassa kiinni.


Samaten pitäisi saada laseista muutama tarrankuvatus pois. Rekisterikilven maatunnus RisingSun v1. Ja Thaimaassa he eivät tarvitse omaa maatunnus , Siksi hän on siellä myös niin epäsuosittu! Soittaa Thaimaahan, Voit valita sekä numeroita. Moottoriteiden käytöstä veloitetaan maksu: auton tuulilasiin kiinnitetään tarra (vignette), joka on voimassa kalenterivuosittain (kuukautta joulukuun alusta tammikuun loppuun).


Sveitsin merkittävin lentoliikenteen solmukohta on Zürichin lentoasema. Lähetettäessä postia ulkomaille osoite kirjoitetaan osoitemaan käytännön mukaisesti. Joissakin maissa lisätään postinumeron eteen yhdysmerkillä erotettu maan kirjaintunnus, joka Suomessa on FI.


Tunnuksen käyttöä suositellaan, mutta pakollista se ei ole. Tämä maatunnus ei korvaa maan nimeä, joka kirjoitetaan osoitteen alimmalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit