keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Rai arviointi mielenterveys

THL järjestää ensi vuonna kaksi RAI -juhlaseminaaria. RAI toimii hyvin myös motivoinnin välineenä. Arviointi nostaa voimavarat esiin ja lyhyelläkin aikajänteellä näkee tilanteessa tapahtuneet muutokset.


Positiivisuuden vahvistaminen on tärkeä asia. Psykiatrisen sairaalahoidon RAI ( mielenterveys RAI ) 31. Oma arviointi = mitä opit asiakkaastasi arvioidessasi 2. RAI - arviointi osallistaa potilaan omaan hoitoonsa ja sen suunnitteluun. RAI - järjestelmästä saatavaa tietoa tulee jatkossa kirjata systemaattisemmin potilaan hoito- ja kuntoutussuunnitelmaan, jotta tieto siirtyisi eteenpäin potilaan hoidossa.


RAI -arvioinnista esiin nousevat asiat tulee käydä läpi yhdessä potilaan kanssa dialogisesti. Seuraavat RAI -instrumentit ovat käytettävissäsi. Toimintakyvyn arviointi on tärkeä osa muistihäiriöpotilaan tutkimusta. Hoidon ja kuntoutuksen seurannassa muutokset päivittäisessä selviytymisessä ovat tärkeitä hoidon vaikuttavuuden merkkejä.


Kotihoidon Rai järjestelmään kuuluvat mittarit. RAI CMH ( mielenterveys - RAI ) -peruskoulutus hoitajille. Liite RAI : Palvelutarvetta kuvaava MAPLe - mittari. Tavoitteena on että palvelut. Päihde-, mielenterveyspalvelut.


MiniMental ja SPPB ikäihmisillä tai RAI tai RAVA. Kun arviointi on valmis saadaan CAPs lista, jonka avulla selvitetään asiakkaan keskeiset voimavarat ja ongelmat. Näin varmistetaan, että asiakas saa tarvitsemansa hoidon. Käyttäytymisen arvioinnin kriteerit (1-luokat) Käyttäytyminen: Työrauhan ylläpitäminen Erittäin hyvin Hyvin Tyydyttävästi Välttävästi Ei onnistu vielä pitää aktiivisesti ja esimerkillisesti yllä työrauhaa osaa hienovaraisesti muistuttaa myös muita työrauhan ylläpitämisestä osaa säännöllisesti sopeuttaa oman toimintansa oppimistilanteiden mukaan työskentelee.


RAI on kansainvälinen laadun ja kustannusvaikuttavuuden arviointi - ja seurantajärjestelmä. Se on asiakkaan arviointiväline, joka täyttää vanhuspalvelulain vaatimukset moni-puolisesta palvelutarpeen arvioinnista. Sen hyöty on, että useita erillisiä mittareita ei tarvitse käyttää. Arviointi käsittää aina vähintään neljä toimintakyvyn ulottuvuutta (fyysinen, psyykkinen, kognitiivinen ja sosiaalinen). RAI -järjestelmän avulla palvelutarve arvioidaan kattavasti.


RAI - järjestelmä on kehitetty palvelutyyppikohtaiseksi siten, että se arvioi iäkkäiden avun tarpeen kattavasti ja palvelutarpeen huomioiden. GeroFuture Oy tuottaa RAI koulutusta sekä lähi- että etäpalveluna. Arbetet med RAI -benchmarking på Folkhälsan har varit en process som leder till nya innovationer samt har tydliggjort nyttan av samarbetet med THL, men också nyttan av det gemensamma utvecklingsarbetet inom Folkhälsan. Vinnaren har varit den nöjda kunden.


Den aktuella debatten i samhället om vårdkvaliteten har lett till ett behov av att objektivt mäta vårdkvalitet. Lasten ja nuorten mielenterveys - ja kehitysvamma. Kanadassa on kehitetty lasten ja nuorten mielenterveys - ja kehitysvammatyön RAI -arviointivälineet.


Potilaat, joilla on pitkäaikaissairauksia, kuten sydän- ja verisuonisairaus, diabetes, astma, tuki- ja liikuntaelinsairaus, useita sairauksia tai muuten runsasta palveluiden tarvetta, hyötyvät monipuolisesta hoidon ja omahoidon suunnittelusta. Terveys- ja hyvinvointiasemat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit