tiistai 5. helmikuuta 2019

Englannin lentotukialukset

Maavoimien katsotaan muodostuneen vasta 1. Englannin ja Skotlannin rykmentit yhdistettiin yhdeksi asevoimaksi. Venäjän lentotukialus Englannin kanaalissa – tarkkailijat jännittävät kestääkö ehjänä Syyriaan asti. Venäläinen lentotukialusosasto on matkalla Pohjoiselta Jäämereltä Välimerelle. Laivat saattavat osallistua Syyrian sotaan, mutta ne eivät sitä ratkaise.


Amiraali Kuznetsov purjehti tammikuussa Englannin kanaalin kautta Syyrian edustalle. Fallon totesi tuolloin venäläistukialuksen olevan ”häpeän laiva”. Ensimmäinen Englannin tilaamista Lockheed Martin F-Lightning II -hävittäjistä on luovutettu tänään Fort Worthissa Teksasissa. Virallisessa seremoniassa koneen vastaanotti puolustusministeri Philip Hammond. Englanti on Yhdysvaltain jälkeen vasta toinen maa, joka on saanut koneen käyttöönsä.


Esimerkiksi Kiinan, Venäjän ja Englannin tukialuksissa ei ole katapultteja, niissä lentoonlähdössä käytetään hyppyreitä. Tämä rajoittaa niin aselastia kuin polttoainetankkausta. Nimitz-luokan aluksien purjehduksilla mukana olevien lentokoneiden määrä vaihtelee, mutta yleensä se on noin 90. On erittäin epätodennäköistä, että kaikki kansat ja heimot. Lännessä on esitetty epäilyjä.


Englannin lentotukialukset , torpedopommikoneet ja hävittäjätkö eivät siis ole asevoimia? Olet ihan solmussa kiemurtelussasi :) Lue lisää. Britannian ja Suomen asevoimat eivät ole koskaan taistelleet keskenään. Lentotukialukset Suomessa Lentotukialuksia osallistui taisteluihin Suomessa sekä ensimmäisen että toisen maailmansodan aikana.


Lentotukialus Admiral Kuznetsov ja muut venäläisalukset kulkivat keskiviikkona Englannin kanaalin läpi. Stallareilla on tässä asiassa tavaomainen valehtelu menossa vähintään jo sadatta kertaa. Abraham Lincoln (CVN-72): portavion cu propulsie nucleară intrat în. Alukset seilaavat Syyriasta takaisin Venäjälle.


Arabian Sea, is not related to the prevention of Iranian arms shipments to Yemen rebels. Valloittaakseen Englannin Hitlerin piti tuhota sen laivasto ja ilmavoimat. Tutka auttoi englantilaisia löytämään saksalaiset lentokoneet.


Saksalaiset pommittivat myös Englannin kaupunkeja esim. Kun Englannin laivasto aikoinaan poisti käytöstä lentotukialukset , se samalla me­ netti tiedustelukoneet ja niiden mukana kaukovaroituskyvyn. Ilmavoimien jo vanhah­ tavat AEW -koneet eivät pystyneet nousemaan helikopteritukialuksilta. Koneita yri­ tettiin käyttää ns eteentyönnettyinä tutka-asemina.


Ja teollinen vallankumous oli suurelta osin auttamassa tämän imperiumin luontia. Ja: Noin 10-miljoonan arvioidaan saaneen surmansa sodassa ja sitä seutanneissa hirvittävissä tautiepidemioissa. Ei vaan saksan olisi pitänyt jättää jättää Ranskan ja Englannin (joten pakosta ehkä myös Puolan) kanssa sotiminen kokonaan väliin. Tämä olisi pitänyt USA:n poissa Euroopasta ja nykymaailma olisi hyvin toisen näköinen kuin se tällä hetkellä on.


Ryssittelijöitä ilmaantuu aina silloin tällöin – näemmä. Kyllä pullistelijoita taasen riittää eri puolilla maailmaa, mutta nyt puhuinkin EU:n ”rauhanliiton” alueesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit