tiistai 12. helmikuuta 2019

Kutsu tapahtumaan malli

Löydät ifolorilta mallipohjat juhla- ja syntymäpäiväkutsuille. Taattu tyytyväisyys. Valitse malli ja lisää kuvat.


Jokainen kutsu herättää saajassaan pohdinnan, mitä minä tapahtumasta saan ja voisinko viettää ajan hyödyllisemmin tai mukavammin esimerkiksi perheen tai harrastusten parissa. Kutsussa kannattaa perustella tapahtuman antama lisäarvo selvästi, jotta motivaatio osallistua tapahtumaan olisi mahdollisimman iso. Kun on aika kokoontua yhteen syntymäpäivien, työpaikan juhlan tai juhlapyhien merkeissä, käytä maksutonta, tulostettavaa Office-kutsumallia ja pyydä kutsuttavia merkitsemään tapahtuma kalentereihinsa.

Miksi kutsu tarvitaan? Juhlavieraiden pitää tietää, koska juhlitaan – se on selvää. Erillinen kutsu on kuitenkin tärkeä osa juhlaa myös monesta muusta syystä.


On kohteliasta ja hyödyllistäkin kertoa, mitä on odotettavissa. Mikä on pukukoodi tai teema? Jos odotettavissa on lahjoja, mitä toivotaan? Mihin aikaan pitäisi tulla, ja. Se unohtuu todella helposti.


Lue kutsusi ja mieti, mitä ja miten kehotat vastaanottajaa toimimaan.

On toistettavissa ja kohdennettavissa. Kukaan ei reagoinut kutsuusi! Online- kutsu on helppo tehdä juuri niin yksinkertaiseksi tai monitahoiseksi kuin haluat Webropol Events -työkalulla.


Kun olet luonut mallipohjan, joka täyttää vaatimuksesi, voit tallentaa sen tulevia käyttötarpeitasi varten! Tulostettavia ilmaisia kutsukortteja, ilmaiset tulostettavat kutsukortit, tulosta kutsukortit netistä ilmaiseksi. Tämä tyylikäs kutsu sopii hyvin eritystilaisuuteen tai muodollisiin juhliin. Voit täydentää muodollisen tyylin siihen sopivalla menumallilla.


Muuta väriä koristeihin sopivaksi. Sisältää yksinkertaiset ohjeet kahden kutsun luomiseksi yhdelle sivulle. Se sisältää valtavasti valmiita juhlasuunnitelmia ja helpon projektinhallinnan. Saat käyttöösi tehtävien jakamisen, budjetinhallinnan, kutsujen lähettämisen ja juhlien oman nettisivun!


Nyt kuka vain voi toteuttaa minkä tahansa juhlan! Pursuamme juhlaideoita, jotka on helppo toteuttaa seuraamalla aikajanalla olevia. Laajasta ja korkealaatuisesta valikoimastamme löytyy ehkä juuri Sinulle sopiva hääkutsu, infokortti, paikkakortti, menukortti, kirkko- tai hääohjelma. Kokous voi kuitenkin yksimielisesti päättää, että päätökset hyväksytään, vaikka kutsu on tullut esimerkiksi päivän liian myöhään.


Kaikkien läsnäolijoiden siis on hyväksyttävä tämä menettely eikä asiaa voida päättää äänestämällä. Luo ainutlaatuinen kutsu tapahtumaan Lataa malli tai aloita mallilla. Harva kutsu lähtee pelkkänä tekstinä, joten useimmiten kutsu muotoillaan ennen lähetystä visuaaliseen muotoon.


Ennen kutsun visuaalista toteuttamista pitää tietää, että onko kutsu tarkoitus tulostaa, painattaa vai jakaa sähköisesti esimerkiksi sosiaalisen median tai sähköpostin välityksellä.

Kaikukorttiryhmä tukee Kaikukortin aktiivista käyttöä ja edistää uusien tuttavuuksien syntyä. Ryhmässä käydään läpi tulevia Kaikukorttitapahtumia ja sovitaan, ketkä lähtevät omatoimisesti pienryhmissä mihinkin tapahtumaan. Kaikukorttitarjonnasta kerrotaan aktiivisesti myös muissa ryhmissä ja yleisesti kohtaamispaikoissa.


Tiede, talous ja työ, hallinto ja politiikka kohtaavat Turun yliopiston ja Abo Akademin isännöimässä konferenssissa, joka järjestetään yhteistyössä eduskunnan, oikeusministeriön, työ- ja elinkeinoministeriön, Sitran, etujärjestöjen, Transparency International Suomen ja Eurooppa-foorumin kanssa. Suomessa on mahdollista päästä puhtaaseen ja ekologiseen lämmittämiseen uuden EcoDesignin voimaan tulon ja ympäristöystävällisten tulisijojen avulla. Kutsu : Suomen malli murroksessa 08.


Perinteinen kirjeitse saapuva kutsu on kaunis ele. Se tavoittaa nekin, jotka eivät käytä sähköpostia tai lue tekstiviestejä. Pienempiin juhliin vieraat voi kutsua myös puhelimitse.


Kutsut on hyvä lähettää viimeistään kolmea viikkoa ennen juhlatilaisuutta. Vastausta kannattaa pyytää viikon kuluessa. Haettaessa mahdollisuutta ottaa rakennus tai sen osa käyttöön ennen kuin se on kaikilta osin valmis, tulee hyvissä ajoin ottaa yhteyttä rakennusvalvontakeskukseen ja sopia osittaisen loppu-katselmuksen edellytyksistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit