perjantai 22. helmikuuta 2019

Di trevi lounas

Trevi , Aurakatu Turku. Käyttäjien arvio: 3. Hyvä lounas ja mukava paikka. Tänne voi mennä aina katsomatta listaa etukäteen, kun löytyy aina helppoja ja hyviä annosvaihtoehtoja. Oli kyse sitten tapaksista tai lounaaksi syödystä paistetusta lohesta ja kermaperunoista, mikään ei maistu. Ruoat on teknisesti ihan hyvin toteutettu, esimerkiksi lohi oli varsin hyvin paistettu, mutta se tärkein puuttuu.


Turun sydämessä sijaitseva ravintolamme on tunnettu runsaista annoksista, jotka ovat täynnä makua. Tällä viikolla emme tarjoile lounasta, vaan teemme uuden menun ruokia ja helatorstaina olemme kokonaan suljettuna. Lounasaika kello 11. Lauantaisin kello 12.


Sivulle on kerätty Turussa toimivia ravintoloita ja ruokapaikkoja. Klikkaa lounasravintolan nimeä niin näet suoraan ko. Eikö suosikkiravintolasi ole mukana? Lähetä ravintolan lounaslistan www-osoite niin lisäämme sen sivulle. Suomen suosituin ja kattavin lounaslistoja kokoava palvelu.


Tavola fresca - Valitse päivän annos tai pizza, joihin sisältyy raikas salaattipöytä. Kivi on Mamin tyyliin mutkaton, korkealaatuinen ja helposti lähestyttävä ravintola. Teatteriravintola Kivi palvelee sekä Turun Kaupunginteatterin katsojia ja toivottaa muutkin asiakkaat nauttimaan ravintolan tunnelmasta. Ludun lounas tehdään käsityönä laadukkaista raaka-aineista.


Annokset on suunniteltu niin, että ne valmistuvat ripeästi, joten kiireisemmätkin ehtivät nauttia lounaansa hyvillä mielin. LET’S GET IN TOUCH! Kiehtova miljöö, elegantit ruoan ja juoman yhdistelmät sekä viihtyisä tunnelma – Tårgetissa vietät aina onnistuneen illan!


Arkisin myös lounasbuffet! Online-varaukset kuuteen henkilöön asti, sitä suuremmat varaukset tulee tehdä sähköpostitse tai puhelimitse. Mikäli seurueen koko on henkeä tai sen yli, edellytämme ennakkoon tilattua menuvalintaa voidaksemme taata illallisenne mutkattoman sujuvuuden. Tervetuloa Gunnarin lounaalle maanataista perjantaihin klo 11.


Höyryävä päivän keittomme on tarjolla Gunnarin salin puolella. Pääruuan voitte valita neljästä herkullisesta vaihto-ehdosta ja tuomme se teille pöytään. Kitchen open Mon-sat until Lunch on weekdays – À la carte on weekdays 15. Nauti keskipäivän ateria klassisessa miljöössä, unohtumattomien makuelämyksien äärellä.


Teinin lounaaseen sisältyy lämmin pöytä, runsas salaattibuffet, kahvi tai tee ja pieni makea. Lisäksi tarjolla on päivittäin vaihtuva keitto sekä viikon burgeri. Sisältäen alla mainitut vaihtoehdot. Viimeksi söin broileria ja kvinoasalaattia ja hyvää oli. Suloista viikonloppua myös sinulle.


Meillä alkoi eilen kolmas ja viimeinen mökkiviikko tällä erää. SYDÄNSALAATTIA JA AVOKADOA Mantelisalsaa, avokadokreemiä, ”leche de tigre” kastiketta, persimonia ja rapeaa riisiä. GRILLATTUA MAISSIA Marinoitua grillattua maissia, cheddarjuustoa ja yrttejä. Löydät meidät Stockmannin toisesta kerroksesta, Hansa-torin keskeisimmältä paikalta. Julinia on yksi Turun suosituimmista A-oikeuksilla varustetuista ravintoloista.


Olemme rennon tyylikäs, perheomistuksessa oleva koko perheen ravintola, johon kaikki asiakkaat ovat tervetulleita aamusta iltaan. Ravintola Göran Turku. Saariston parhaita makuja. Aurajoen alajuoksulla, Turun linnan välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan ravintolaan voi poiketa arkisin lounaalle, kahville tai vaikkapa lasilliselle.


PÖYTÄVARAUS LAHJAKORTTI Ajankohtaista Kesärekry on alkanut! Vietä unohtumaton kesä Turun vierasvenesatamassa! Koti Turussa, Sydän Italiassa. Panini on Turun ravintolamaailman klassikko, jonka kotoisan rouhea charmi on nyt uljaaksi uudistunut.


Makunystyrät hurmaamme tutulla, italialaisella otteella – käsityönä ja tunteella tehtynä. Uusi upean rento miljöö ja kyytipojaksi hyvää palvelua, niin herkkusetti on valmis haarukoitavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit