tiistai 19. helmikuuta 2019

Riskientunnistamiskoulutus hinta

Riskientunnistamiskoulutus. Teo­riao­suus suo­ri­te­taan etä­nä verk­ko­tun­tei­na ja ajo­si­mu­laat­to­rio­suus aje­taan Mei­lah­den toi­mi­pis­tees­sä (simu­laat­to­rio­suus aje­taan yhdel­lä ker­ral­la). Jos olet saanut henkilöautokortin (B) ennen 1. RT-koulutus korvaa vanhan mallin harjoitteluvaiheen sekä syventävän vaiheen. Autokoulu Safiirin RT-koulutuksen teoriatunnit voi suorittaa, joko lähiopetuksena luokassa tai verkossa silloin kun itselle parhaiten sopii.


Riskientunnistamiskoulutus hinta

Pakollinen opetuslupalaiselle sekä myös sinulle, jolta harjoittelu- ja syventävä vaihe jäi suorittamatta ennen 1. Koulutuksesta on annettu simulaattorilla tuntia. Träning har givits i simulatorn timmar. Olemme tehneet hinnaston reilun pelisäännön mukaan, ilman sidottuja autokoulupaketteja.


Meillä oppilas maksaa vain sellaisesta opetuksesta, mitä hän tarvitsee. Käytännössä riskientunnistamiskoulutus kannattaa käydä ennen kuljettajantutkintoa, kun muu harjoittelu ja opetus on jo saatu päätökseen. Nyt ei enää tarvitse käydä harjoitteluvaihetta, ja entisen syventävän vaiheen tilalle tulee riskientunnistamiskoulutus. Siirtymäsäännöt: - Jos opetus on aloitettu ennen 1. Opetus sisältää teoriatuntia ja ajotuntia tieliikenteen riskien tunnistamisesta ja hallinnasta. Ajo-opetus voidaan osin antaa simulaattorilla.


Autokoulun rakenne muuttui, kun uusi ajokorttilaki astui voimaan 1. Mopon, moottoripyörän ja auton ajokorttia suorittava oppilas osallistuu neljän tunnin teoriaopetukseen, eli EAS-teorioille (ensimmäisen ajokortin suorittajan teoriat), ellei hänellä ole ennestään ajokorttia. Oppilaana sinä päätät millä tavalla opit luokkaasi kuuluvan teoriaosuuden. Katso vaihtoehtoiset. Auta meitä kehittämään sivustoa antamalla palautetta.


Otamme mielellämme vastaan ruusuja ja risuja. Pääset palautelomakkeellemme tästä. Jos haluat antaa palautetta jostain koulusta, ole hyvä ja ota ensisijaisesti yhteyttä suoraan kouluun.


Riskientunnistamiskoulutus hinta

Suomen tutuissa maisemissa upeassa 3D-ympäristössä. Penkissä on tärinätunnistin, joka tunnistaa tarkasti tienmuodot ja auton liikkeet, ja välittää ne sinulle ratille. Inssiajo ilmaiseksi jos olet nopea! Maksamme puolestasi Ajovarman 1. B-kortin kurssin helmikuun loppuun mennessä. Sisältää teoriatuntia, ajotuntia liikenteessä kouluautolla, ajotunti liukasrataharjoittelua.


Se tulee käytäväksi kaikille, joilta puuttuu entinen syventävä vaihe, kaikille jotka ovat menossa ajokokeeseen sekä opetusluvalla ajaville asiakkaille ennen ajokoetta. Ajokeeseen ei pääse ilman tätä koulutusta. Selkeän hinnastomme ansiosta näet helposti, mikä on tulevan ajokorttisi hinta.


Kaikki kurssit on mahdollista maksaa myös täysin kuluttomalla ja korottomalla osamaksulla. Kurssi täytyy käydä ennen ajokoetta. Antin Autokoulu on kaikkien ajokorttiluokkien tavaratalo.


Tervetuloa autokouluun, jota asiakkaista suosittelee. Virtuaaliset teoriatunnit ja nerokas pysäkkimalli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit