tiistai 12. helmikuuta 2019

Rai kirjautuminen

Raisoft - reaaliaikaista tietoa hoitotyön kaikille tasoille. Malesian Suomen-suurlähettiläs vieraili Kokkolassa. Samuel saapui Suomeen kolme kuukautta sitten. Kirjautuminen RAI -vertailukehittämisen tietotuotteisiin.


RAI -palauteraportit (pdf 5kt) TIKU-ohjeistusta. Opiskele TIKUn käyttöä RAI -verkkokoulun TIKU RAI -vertailutiedon tarkastelussa -opintojaksossa. SofiaCRM-järjestelmästä, jolloin henkilön perustiedot ovat välittömästi RAI -arvion tekijän käytettävissä. Integraatio laajenee jo lähitulevaisuudessa. NHG-riskityökalu hakee analyysiin tarvitsemansa tiedot suoraan Kotihoidon RAI -arviosta ( RAI HC).


RAI -järjestelmä on standardoitu tiedonkeruun ja havainnoinnin välineistö, joka on tarkoitettu vanhus- tai vammaispalvelun asiakkaan palvelutarpeen arviointiin sekä hoito-, kuntoutus- ja palvelusuunnitelman laatimiseen. RAI henkilökohtaisen hoitosuunnitelman pohjana. DomaCaressa tehtyjä RAI -toimintakykyarviota voidaan käyttää pohjana luotaessa asiakkaille henkilökohtainen hoitosuunnitelma hoidon laatua mittaavine tavoitteineen. Järjestelmä ehdottaa sopivia tavoitteita asiakkaalle RAI -arvioiden pohjalta, mutta voit halutessasi luoda myös omia tavoitteita.


RAI - HC- tietojärjestelmän hallinta mahdollistaa RAIarviointimittareiden ja tulosten hyödyntämisen käytännön työssä. Tavoitteena on taata asiakkaille paras mahdollinen palvelu. Wilma on oppilaitoksen hallinto-ohjelman www-liittymä.


Tämän Wilma-lisenssin omistaa Raision sivistyskeskus. Opiskelijat valitsevat Wilmassa kursseja, seuraavat suorituksiaan, lukevat tiedotteita ja viestivät opettajien kanssa. Ilmoittaudu nyt kevään RAI -koulutuksiin.


RAI - tietojärjestelmän käyttö on kaikkia kotihoidossa työssä olevia hoitajia koskeva asia. On tärkeää, että RAI : n käyttäminen lähtee työntekijöistä ja he kokevat sen olennaisesti työhönsä kuuluvaksi ja tuloksia tuovaksi työvälineeksi. Pahoittelemme katkosta aiheutuvaa haittaa. Koulutus- ja asiantuntijapalveluittemme avulla asiakkaamme oppivat tulkitsemaan ja hyödyntämään kerättyä tietoa ja käytettävissä olevia mittareita, Raisoftin toimitusjohtaja Robert Åström painottaa ja toteaa, että parhaimmillaan RAI on erinomainen työkalu sekä hoitohenkilökunnalle että hoitotyötä johtaville.


Oma Veikkaus -sivulla voit tarkastaa avoimet pelisi ja ratkenneiden peliesi viralliset tulokset. Onko miljoonavoitto osunut sinun kohdallesi? Skhole nostaa terveydenhuollon koulutuksen laadun universaalisti uudelle tasolle.


Suomalainen osaaminen voidaan jalostaa palveluksi koko maailmalle. Kanta-palvelujen kautta tietojasi käsitellään luotettavasti ja turvallisesti terveydenhuollossa. Omakannasta näet omat terveystiedot ja reseptit. Polkupyöräliike Raispo, täyden palvelun pyöräliike Turussa josta saat asiantuntevaa palvelua, laadukkaat pyörät, varusteet sekä varaosat.


Myös polkupyörien korjaus ja huoltopalvelut molemmista liikkeistä. Tietoturva ja -suoja, LOVE -lääkehoidon osaaminen ja e-arkisto, Pegasos, RAI , tepatampere, ym. Helmikuun loppuun mennessä ajalta syyskuu-helmikuu ja. Elisa Viihde -sovellus ja Aitio.


Aitiosta löydät tuhansia elokuvia, alkuperäissarjoja ja lastenohjelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit