keskiviikko 6. helmikuuta 2019

Teksti parhaalle kaverille

Runoja ja värssyjä YSTÄVÄLLE. Onnittelut ystävälle, ystävänpäivätervehdyksiä, ystävänpäivärunoja, ystävärunoja ja. KIRJATKAA TÄNNE PINOON IHANIA RUNOJA, JOTKA VOISIN LUKEA MUN PARHAALLE KAVERILLE SEN SYNTYMÄPÄIVÄN KUNNIAKSI! Ystävät tekevät elämästä monin verroin parempaa. Hyvä ystävä pysyy rinnalla sekä elämän ala- että ylämäissä, ja hänen seurassaan voi aina olla aito oma itsensä.


Mitä ruoaksi ihmisen parhaalle kaverille ? Lemmikkieläinliikkeet, marketit ja muut kaupat sekä eläinlääkärin vastaanotto pursuavat mitä erilaisempia koiranruokapaketteja. Mistä sitä tietää mikä on juuri se sopiva sapuska pikku ystävälle. Joululahja kaverille. Anna ikimuistoinen elämys tänä jouluna ystävällesi. Lahjakortit voimassa kuukautta Uusi parfyymi-pullo on ihana tuoksuva joululahja naiselle.


Syntymäpäiväruno parhaalle ystävälle? Hyviin metsästäjätapoihin kuuluu, että metsästäjä arvioi kriittisesti koiran käyttöä. Ovatko vaikkapa sääolosuhteet sellaiset, että koiran käyttö tuottaa tarpeetonta kärsimystä metsästettävälle eläimelle tai metsästäjän parhaalle kaverille. Voisi olla kiva antaa sama lukukokemus kaverille lahjaksi.


Annoin joululahjaksi tänä vuonna ihan parhaalle ystävälle. Unohda hyvät käytöstavat ja armollinen meininki. Miten paska ystävä sinusta paljastuu? Varoitus: EI tosikoille! Kuuntele Suomen hoteimman podcastin jaksoja Yle Areenassa!


Niille, jotka uskoivat minuun, kun en siihen itse pystynyt. Valkoisesta kartongista leikattu teksti. Sulje valikko Korttien tekoon ja. Parhaalle työkaverille, 80x29mm Tekstileike , Parhaalle. Omistaja: Veteraanikuorma-autoseura ry.


Ilmailulaitos luovutti Veteraanikuorma-autojen Seura ry:n taltioitavaksi ja museoitavaksi 14. Huomaa juuri auton rekisteröinnin v-päivänä! Se, mitä siihen laitetaan, onkin toinen juttu.


Ensinnäkin se riippuu siitä, kelle viesti lähetetään. Takki parhaalle metsästyskaverille Metsästyskoiralla tulee olla kaikenlaisia varusteita aivan kuten kilpaurheilijalla konsanaan. Koira saattaa joutua olemaan autossa pitkiäkin aikoja.


Taas vuosi vierähti ja. Liian runolliseksi en rupea, kerron vain että olet upea. Jotta toiset eivät väärinkäyttäisi tunnuksiasi tai yhteystietojasi, kaikki salasanat kannattaa pitää vain omana tietonasi ja vaihtaa ainakin muutaman kerran vuodessa. Salasanasi eivät kuulu kenellekään, eivät edes parhaalle kaverille. Elämäs on jumalten juomaa.


Oikeat viralliset tahot eivät koskaan kysele eivätkä tarvitse salasanojasi tai tunnuslukujasi. Demistä löydät aina kiinnostavia keskusteluja ja juttuja. Liity osaksi ihanaa yhteisöä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit