perjantai 1. helmikuuta 2019

Offshore vene

Toisaalta veneiden valmistaja Sarins Boats käyttää kansainvälisessä markkinoinnissaan termiä The Allseason Boat – vene kaikille vuodenajoille. Veneenä se on vahva ja vankka, reipas menijä ja erittäin merikelpoinen. Venetyyppinä se on monipuolinen, vaikka se yleensä mielletään yhteysveneeksi.


Uusi Traxxas Blast sähkökäyttöinen RC- vene. Hauska, kestävä ja nopea vene kesän kotikisoihin.

Sopii myös isoille uima-altaille. Kirjoita arvostelu. Suosituin kansainvälinen luokka. EPA-perämoottori, Vene esim. V5 veneessä oleva luokan tunnus: J Pohjoismainen nuorisoluokka yksirunkoveneille, kuljettajalla ikäraja vuotta ja navigaattorilla vuotta.


Kussakin luokassa on veneelle asetettu minimimitat, -paino ja erilaisia muita vaatimuksia, jotka veneen tulee täyttää. F2Kansainvälisesti suosittu ja arvostettu luokka lähes kaikissa maissa.

Kilpailemisen voi aloittaa 16-vuotiaana. Siellä kilpaillaan nyt jo kuudennentoista kerran. Kisat pidetään lauantaina 9. Etsi ja osta käytetty vene kansainvälisiltä venemarkkinoilta boat24. Näyttelyssä on esillä kaikki pohjoismaisten V-luokkien venemallit sekä kasainvälisten 3A, 3B ja 3C luokkien mallit. Täältä Venepörssi löydät Moottoriveneet koko maasta.


Yamarin on huippuluokan vene , jossa yhdistyy perinteinen suomalainen veneenrakennustaito moderneimpaan suunnittelu- ja valmistusteknologiaan. Yamarinin sydän on sen ylivoimaisessa ajettavuudessa. Se takaa kipparille täydelliset ajo-ominaisuudet, matkustajille mukavat oltavat ja koko venekunnalle turvallisen vesillä liikkumisen. Offshore -kilpaveneitä. Nautione Oy – Me välitämme veneestäsi – Nautione on perinteikkäiden Tristan veneiden valmistaja – Nautione on myös täyden palvelun venevälittäjä.


Meiltä saat uudet Tristan veneet, kuin myös laadukkaat vaihto -ja välitysveneet. Venevarusteet ja tarvikkeet löydät verkkokaupastamme. Tuotannollinen toimintamme ja Tristan-veneiden valmistus on Varkaudessa, venemyyntimme on. Valikoimassamme on kaikki tärkeimmät tuotemerkit alalta ja myymälämme myyntinäyttely ssä on selkeästi maan laajin valikoima elektroniikkaa myös esillä ja kytkettynä esittelyä varten.


Myyjillämme saattaa olla tiedossa toiveitasi vastaava vene.

Ota yhteyttä – asiantuntijamme kertovat venevalikoimastamme mielellään lisää. Minor-veneet (nyk. Sargo) valmistetaan Pohjanmaalla sekä Kokkolassa että Öjassa. Kolmen suurimman veneen rungot valmistaa Jussin venetuotanto Lohtajalla. Sarinin perhe ovat rakentaneet veneitä kolmen sukupolven aikana Pohjanmaalla.


Tutustu kattavaan vaihtovene-valikoimaan. Astrum on täyden palvelun venetalo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit