perjantai 15. helmikuuta 2019

Päätöspöytäkirja

Pöytäkirjatyyppeinä mainitaan tavallisesti päätöspöytäkirja , selostuspöytäkirja ja keskustelupöytäkirja. Ne eroavat toisistaan lähinnä kirjattavien asioiden määrässä. Päätöspöytäkirjaan kirjataan tehdyt päätökset ilman perusteluja ja muita kommentteja.


Mikäli päätöstä ei ole tehty yksimielisesti, pöytäkirjaan merkitään myös ehdotukset, äänestysmenettely, äänimäärät sekä päätös. Tavallisimmin yhdistysten kokouksista pidetään päätöspöytäkirjaa. Tällöin pöytäkirjaan merkitään vain tieto siitä, mitä kokous on päättänyt.

Jos päätös ei ole syntynyt yksimielisesti, pöytäkirjaan merkitään myös äänestystapa , ehdotukset , ääntenjakauma ja kokouksen päätös. Hoitokunnan (hallitus) päätöspöytäkirja. Maa- ja metsätilat. Asiakas avataan henkilöasiakkaana, jos maatilaa ei ole rekisteröity kaupparekisteriin.


Allekirjoittaessaan tänään raja-seuduilla olevia poroja koskevan sopimuksen ovat allekirjoittaneet valtuutetut sopineet seuraavista tämän sopimuksen edellytyksistä. Nykyaikainen ja helppokäyttöinen kokousmuistiinpanojen malli auttaa sinua pitämään kirjaa kerhosi tai yrityksesi kokouksista. Tavallinen päätöspöytäkirja , joita yleensä kirjoitetaan yhdistysten kokouksissa.


Ei sisällä pohjaesityksiä.

PDF sisältää ohjeita. Jos yhdistys lähettää edustajan toisen järjestön kokoukseen, kannattaa laittaa valtakirja mukaan. Pohja yhdistyksen toimintasuunnitelmaksi. Yhdistyksessä tavallisin pöytäkirjan laji on päätöspöytäkirja.


Kunnalliselämässä käytetään esityslistapöytäkirjaa, jota varten. Sosiaali- ja terveyslautakunta huolehtii sosiaalihuoltolaissa ja kansanterveyslaissa kunnan monijäsenisen toimielimen tehtäväksi määrätyistä asioista lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Täältä löydät yt-neuvotteluja koskevia ohjeita.


Ketkä neuvottelevat, mistä ja milloin neuvottelevat ja miten toimia neuvottelujen jälkeen. Pieni yleisohjeistus yt-neuvotteluihin, lomautukseen, irtisanomiseen ja työttömyysturvaan YTN tukee kaikin tavoin jäseniään neuvottelujen aikana. Yt-neuvotteluiden kulku.


Mikäli kysymys on työvoiman vähentämistä koskevista neuvotteluista, työnantajan on ennen yt-neuvotteluiden aloittamista annettava henkilöstölle neuvotteluesitys, josta tulee ilmetä ainakin neuvottelujen alkamisajankohta ja paikka sekä pääkohdittainen ehdotus neuvotteluissa käsiteltävistä asioista. Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK kouluttaa nuoria ja aikuisia sekä tekee soveltavaa tutkimusta ja kehitystyötä. Selostuspöytäkirja. Viranhaltijapäätökset julkaistaan pääsääntöisesti päätöksentekopäivää seuraavana työpäivänä.


Keskustelupöytäkirja. Päätökset ovat luettavissa verkkosivuilla niiden nähtävillä oloajan. Tämä minimalistinen tapa on hyvä, jos tehdään paljon teknisluonteisia päätöksiä, eikä kokouksessa keskustella paljoa.

Seuraavan tonttijaon muutoksen asianosaisille on lähetetty tonttijakoehdotus sekä Ote asemakaavasta ja varattu kaksi viikkoa aikaa muistutuksen tekemiselle. Lisäksi tonttijakoehdotus on pidetty julkisesti nähtävänä 27. Merikadun palvelupiste palvelee sinua eri asioissa. Saman katon alla sijaitsevat Kela, TE-toimisto ja maistraatti, nuorisotyöpaja JobCenter ja neuvontakeskus Welcome Office.


Kauppakamarikaupassa voit muun muassa ilmoittautua koulutuksiin, liittyä klubiin, ostaa kirjoja sekä tilata verkkopalveluita. Tutustu monipuoliseen valikoimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit