tiistai 5. helmikuuta 2019

Maistraatti omat tiedot

Omat ulosottotiedot katsottavissa nyt verkkopalvelun kautta Julkaistu 5. Ulosotossa on avattu helmikuun aikana uusia sähköisiä asiointipalveluja, jotka parantavat huomattavasti ulosoton asiakkaiden ja ulosottoviranomaisen välistä tiedonkulkua ja helpottavat asiointia. Seuraa luottotietojasi ja niiden käyttöä tai tarkasta toisen henkilön luottotiedot. Voit katsoa omia verotietojasi ja hoitaa lähes kaikki veroasiat OmaVerossa. Verkkomaistraatti- palvelu on saatavilla uudestaan 11.


Kirjaudu OmaVeroon. Omat tiedot voi myös käydä tarkastamassa maistraatissa. Myös mahdolliset muutospyynnöt itse ilmoitettaviin henkilötietoihin osoitetaan maistraatille. Muutospyyntö tehdään kirjallisesti.


Selvitä omat luottotietosi, mahdolliset maksuhäiriömerkinnät sekä niiden vanhenemisajat. Tee muuttoilmoitus maistraatille ja Postille helpoimmin ja nopeimmin verkkopalvelussa. Yhdellä ilmoituksella voit tehdä muuton itsellesi ja samalla kertaa muuttaville perheenjäsenillesi. Tiedot näkyvät palvelussa niin kauan, kuin niiden lakisääteinen säilytysaika edellyttää. Jos tiedoissa on virhe.


Mikäli havaitset tiedoissasi virheen tai puutteita, ota yhteyttä sinua hoitaneeseen terveydenhuollon yksikköön tai apteekkiin, joka on kirjannut tiedot. Terveydenhuolto vastaa potilastietojen kirjaamisesta ja niiden. Aiemmissa osoitetiedoissani on virhe.


Kuinka tämä voidaan korjata? Omat sivut ja sähköinen vakuutusposti. Kun valitset sähköisen vakuutuspostin Omilla sivuilla, saat aina nopeimman tiedon vakuutuksista, korvauspäätöksistä ja laskutuksesta.


Palvelu on paperitonta, sillä kaikki vakuutusasiakirjat ja laskut ovat sähköisessä muodossa. Tässä palvelussa voit hakea nimenmuutosta. Nimenmuutoksen käsittely kestää yleensä 1–kuukautta. Päätös toimitetaan postitse.


Kanta-palvelujen kautta tietojasi käsitellään luotettavasti ja turvallisesti terveydenhuollossa. Omakannasta näet omat terveystiedot ja reseptit. Oma Veikkaus -sivulla voit tarkastaa avoimet pelisi ja ratkenneiden peliesi viralliset tulokset.


Onko miljoonavoitto osunut sinun kohdallesi? Kun turvakielto talletetaan väestötietojärjestelmään, estää se käytännössä useita viranomaisia saamasta kotikunta- ja osoitetietoja sellaisten järjestelmien kautta, joihin tiedot päivittyvät väestötietojärjestelmästä. Tämä yleensä vaikeuttaa huomattavasti esimerkiksi asiointia paikallisessa terveyskeskuksessa.


Omakanta-verkkopalvelun kautta jokainen vuotta täyttänyt pääsee katsomaan omia Potilastiedon arkistoon tallennettuja tietojaan. Sieltä näkee muun muassa omat potilaskertomukset sekä laboratoriokokeiden tulokset. Jo aiemmin palvelusta on voinut tarkastella omia sähköisiä reseptejään.


Luottotietosi tarkistamalla sinulle selviää, onko sinulla mahdollisesti maksuhäiriömerkintöjä. Hakiessasi netistä tietoa siitä, miten omat luottotiedot voi tarkistaa, sinulle tarjotaan yleensä ensin mahdollisuutta tarkistaa tiedot maksullisesti. Tiesitkö, että sinulla on oikeus tarkistaa luottotietosi täysin ilmaiseksi?


Muuttaessa pitää muista kaikenlaista tärkeää ja muuttoilmoitus on yksi niistä asioista. Tehdäksemme muuttamisesta mukavampaa ja sujuvampaa, kokosimme sinua varten yhdelle sivulle kaiken oleellisen muuttoilmoituksen tekemisestä ja muistilistan kaikista niistä paikoista, joihin uusi osoite on hyvä muistaa ilmoittaa. Katso kiinteistösi tiedot , rekisteröi omistusoikeutesi, hae maanmittaustoimitusta tai osta kiinteistöihin liittyviä otteita ja todistuksia.


Huomio:Palvelu edellyttää JavaScriptin käyttämistä. Laita JavaScript päälle ja yritä sen jälkeen uudelleen. Tutustu Kela-tärppeihin! Vilkaise lyhyet vinkkilistat ajankohtaisista Kela-asioista Elämässä.


Näistä kannattaa vinkata muillekin! Hoida Telian liittymiin, palveluihin ja asiakastietoihisi liittyviä asioita kätevästi ilman jonoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit