perjantai 8. helmikuuta 2019

Vuokralaisen oikeudet sisäilmaongelmissa

Sisäilma- ja korjausneuvontapuhelin. Aloitetaan pelottelulla. Lähtökohtaisesti: vuokralaisen todelliset oikeudet ovat huonot.


Näin ei välttämättä ole, jos tulkitaan asumisesta annettuja ohjeita ja määräyksiä - kyse on käytännöistä, joiden pohjalta voi odottaa homeasian esille nostamisestasi, että tulet saamaan osaksesi lähinnä huonoa kohtelua, luulosairaaksi leimaamista, vähintäänkin epäilystä. Hyvä suunnittelu ja rakentaminen ennaltaehkäisevät monta ongelmaa. On valittava päästöttömät rakennus- ja sisustusmateriaalit, rakennettava riittävä ilmanvaihto ja huolehdittava muutenkin rakennusteknisestä toimivuudesta, kuten salaojista. Milloin on syytä ryhtyä selvittämään sisäilman laatua? AsOy vastaa siitä, että huoneistot soveltuvat käyttötarkoitukseensa.


EtlaTalks: Mistä sisäilmaongelmissa oikein on kysymys? Lääketiede ei ole pystynyt vielä vastaamaan kysymykseen, mistä oireet johtuvat ja lisäksi kohteiden rakennusvaiheen ja kunnostamisen taustoihinkin liittyy paljon tietämättömyyttä. Terveysvalvonnan toimialueeseen kuuluvat Eurajoki, Harjavalta, Nakkila, Pori ja UlvilaMiten toimia, jos epäilee asunnossa tai muussa vastaavassa.


KO oli velvoittanut enemmälti vuokranantajan vaatimukset hyläten vuokralaisen suorittamaan vuokranantajalle huoneiston helmikuun 20osalta maksamatta olevana vuokrana 2. HÄMEENKYLÄ Ainontie puh. Löydät meidät myös Facebookista MARTINLAAKSO Laajavuorenkuja puh. Juvankartanontie puh. I PariteraPeutilta vinkit Paula Ruotsalainen neuvoo tuunaamaan nettideittiprofiilin muutos VAV kieltää tupakoinnin uusissa asunnoissaan sivu UOMI keskiviikko 10.


Supersuositussa erikoisnumerossa esittelemme sisustamisen, asumisen ja rakentamisen monipuolisia teemoja. Lehti tarjoaa kaupungin uusimmat hankkeet, kooten samalla alan merkittävät toimijat yhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit