torstai 28. helmikuuta 2019

Gigantti passikuvat kokemuksia

Sähköiset kuvat passiin, henkilökorttiin, vartijakorttiin ja muihin asiakirjoihin ilman ajanvarausta! Ota passikuvat kätevästi kauppareissun lomassa Gigantin passikuva-automaatissa. Gigantissa maksat passikuvastasi vain euroa!


GIGANTISSA Osta kuvakoodi kassalta. Ota kuva ohjeiden mukaisesti.

Kuvan voi ottaa niin monta kertaa, kunnes onnistut. Kyllä on jäänyt tuotekehitys kesken. Kun olet asetellut itsesi kuvan raameihin, täytyy sun ottaa askel ja painaa nappia. Sitten nopeasti koittaa asettua samalla lailla kuin aluksi. Passikuvat hinta­vertailussa paikka­kunnittain.


Poliisin valokuvaohje perustuu EU-asetuksen mukaisesti kansainvälisiin standardeihin. Perhe otti passikuvat itse ja säästi satasen – poliisi ei suosittele uutta palvelua. Parhaat passikuvat hintaan €.

Ammattilaisen kuvaamana. Ilman ajanvarausta. Laatutakuu ja valitse itse kuvasi. Sähköisesti poliisille, sähköpostitse tai paperikuvina. Gigantti tarjoaa parhaan valikoiman kodinkoneita parhaaseen hintaan.


Opiskelijat vain 5eur (kaikilla opiskelijakorteilla) Vauvojen passikuvapaketti myös 10eur. Tervetuloa helposti ja nopeasti! Samoin ehkä muistat, kuinka koulukuvassa yksittäisiä kuvia ei oteta kamera kasvoissa kiinni, vaan useamman metrin päästä.


Talouselämä selvitti asiaa. Perinteisissä valokuvausliikkeissä passikuvien hinnat ovat moninkertaisia. Hintavertailuvoittajaksi itseään mainostavalla Fotoykkösellä paperiset ja digitaaliset passikuvat saa hintaan 19 Tunnin Kuvan liikkeissä kuvat maksavat euroa. Ajattelin ottaa kerrankin itse passikuvan, jossa olisin vähän inhimillisen näköinen.


Käytin siihen aika paljon aikaa ja vaivaa. Tarkoitukseni oli käyttää netissä olevaa mukavantuntuista ohjelmaa, joka auttaisi esim. Vierailija: Mistä saa Helsingissä edullisimmat passikuvat sähköisessä muodossa?


Miksi et ota niitä paperisia ja skannaa itse koneelle? Kuvia ei saa liitettyä sähköiseen hakemukseen omalta koneelta, vain.

Perussääntö on, että kasvojen on näyttävä kokonaan ja erityisesti silmien on erotuttava selvästi. Suurkuvat ja Canvas-taulut. Valokuvausliike Lappeenrannassa. Kehykset ja valokuva-albumit. Tämän sivuston avulla voit toimittaa passikuvat poliisille ja Maahanmuuttovirastolle sähköisessä muodossa.


Palvelua voivat käyttää valokuva-alan yritykset sekä yksityishenkilöt, joilla on taidot ja välineet korkeatasoisten passikuvien ottamiseen. Käyttäjätilin luominen vaatii vahvaa sähköistä tunnistautumista. Li Andersson äityi kiroilemaan Halla-aholle Halla-aho totesi olevan hyvä Suomen kannalta, mikäli ilmastoon liittyvät toimenpiteet ovat jääneet suunniteltua vähäisemmiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit