tiistai 12. helmikuuta 2019

Eu ympäristödirektiivit

Laiteasennuspalvelut on tarkoitettu kotiin kuljetettaville kodinkoneille ja viihde-elektroniikan laitteille. Asennukset Prisma Verkkokaupalle suorittaa Hankinta Helmi Oy. EuP-direktiivin vaatimukset tulevat voimaan EU :n jäsenmaissa 11.


Suomalainen Kirjakauppa netissä. Tuolloin tulee voimaan muun muassa EU :n rikkidirektiivi, jonka ennakoidaan nostavan merikuljetusten kustannuksia runsaasti. An introduction to the EU ’s environmental policies and objectives, the latest environment news, upcoming events and statistics, teaching materials and social media links. EU -kritiikki ja arvostelu voi perustua luunkoviin faktoihin mustamaalaamisen sijaan ja valheiden sijaan.


En itse ole monista asioista samaa mieltä Hurrin kanssa, mutta hänen EU -kritiikkinsä on hyvin perusteltua, eikä sisällä valheita tai mustamaalaamista. EU :n ympäristödirektiivit painavat päälle. Suomen liikenteessä biopolttoaineiden osuuden tulee kaksinkertaistua parin vuoden sisällä. Siksi verokarhu teroittaa jo kynsiään.


Auto- ja öljyalan keskusjärjestöt ovat liikkeellä ja öljy-yhtiöt solmivat etanolisopimuksia rakentaen biodiesellaitoksia. Kysy kirjastonhoitajalta on kirjastojen yhteinen verkkotietopalvelu. Vastaamme kolmen arkipäivän kuluessa.


Euroopan unionin demokratia on yhtä tyhjää kuin tyhjyyttään ammottavat vaalimainosten kehykset. Monet bioenergialähteet tulevat kannattaviksi. Direktiivi on luon-teeltaan harmonisointidirektiivi, eli käytännössä jäsenmaat eivät kansallisessa toimeenpa-nossaan voi poiketa sen vaatimustasosta. Mikä on bioenergia-alan tilanne tä-nään? Mitä vaihtoehtoja on teollisuudelle ja millä aikataululla?


Mitkä ovat alan tulevaisuuden näkymät? Ympäristödirektiivit muodostavat Itämeren suojelun vankan säädösperustan. EU -lainsäädännön uudistuksen myötä myös Suomen kansallinen lainsäädäntö on uudistu-massa ympäristönsuojelulain ja jätelain osalta. Muut puolueet ovat alistuneet orjallisesti Brysselin komentoon ja toteuttaneet muun muassa ympäristödirektiivit ja sertifikaatit fundamentalistisesti välittämättä siitä, että kaiken toiminnan täytyy elättää vähintään itsensä ollakseen sekä ekologisesti että taloudellisesti mahdollista. Myöskään maahanmuutto ei sitä edistä.


Kevätviljat saavat käyttökelpoista typpeä maaperästä ja lannoitteista. Suomen kasvuoloissa yli puolet viljelyalasta on kevätviljoilla, ja typpilannoituksen ympäristövaikutukset ovat merkittävä huolenaihe. Toyotat oli ennen aika hyviä, mutta nyt meidänkin Tojossa sähköistä käsijarrua yms turhaa härpäkettä vikaantumassa.


Käsijarruremppa maksaa helposti yli tonnin, kerran jo ollut jarru jumissa. EU -maissa on alituotantoa ja vajausta myös teräksen tuotannossa. Kiinasta dumpataan EU -maihin terästä niin ettei koskaan. Ylituotannosta puhuminen on samanlaista tietoista valehtelua, kun puhutaan euroalueen kauppataseesta, vaikka tiedetään, että jos Saksaa ei olisi se olisi miinuksella ja roimasti.


Matti kirjoittaa sulle kohta romaanin aiheesta käyttöturvallisuus-tiedotteineen, mutta minä vastaan lyhyesti että on. Useiden EU -maiden sekä Japanin lain- säädännöllä ja vapaaehtoisilla sopimuksilla pyritään lisäämään käytöstä poistettujen laitteiden kierrätystä, hyödyntämistä muutoin ja asianmukaista hävittämistä. Määräykset perustuvat yleensä tuottajan vastuu -periaatteeseen.


Hiilivetykuvauksilla laitokset voivat varmistaa, että ne noudattavat päästömääräyksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit