perjantai 22. helmikuuta 2019

Suomi venäjä instituutti

Varaa your Hotelli Venäjällä online. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu!

Uusi harjoittelija! Esitimme Saralle viisi kysymystä koskien Venäjän kieltä ja kulttuuria. Suomi - Venäjä -Seuran hallinnoima instituutti on osa Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuttien verkostoa, johon kuuluu itsenäistä toimijaa eri puolilla maailmaa. Käyntiosoite: Bolšaja Konjušennaja ulitsa 1. Suomen Pietarin instituutti on itsenäinen voittoa tavoittelematon organisaatio, jota hallinnoi Suomi - Venäjä -Seura.


Hänet on nimitetty tehtävään vuoden alussa ja hän on aloittanut tehtävät Pietarissa maaliskuussa. Kontula-Webbillä on vahva Venäjän kulttuurin ja kielen tuntemus sekä laaja-alaiset verkostot pietarilaisten kulttuurivaikuttajien ja median kanssa. Suomi alkaa useiden muiden Schengen-maiden tavoin soveltaa uutta viisumisäännöstöä Venäjällä 3.

Jatkossa Schengen-viisumin voimassaoloaika voi nykyistä useammin olla viisi vuotta, mikäli hakijalla on edeltävien kolmen vuoden aikana ollut vähintään kahden vuoden monikertaviisumi ja hän täyttää muut vaatimukset. Venäjä on Suomelle entistä suurempi riski, Ulkopoliittinen instituutti varoittaa. Suomen pitäisi välttää suuria investointeja Venäjälle. Suomen ei myöskään pitäisi ylläpitää kahdenvälistä yhteydenpitoa Venäjän kanssa EU-kumppaneiden tietämättä. Näin summaa Ulkopoliittisen instituutin tuore selvitys Venäjän uhkakuvista.


Talossa on viihtyisät tilat näyttelyiden, konserttien ja luentojen järjestämiselle, laaja suomenkielinen kirjasto sekä residenssejä taiteilijoille ja tutkijoille. Instituutti sijaitsee Suomi -talossa keskellä Pietaria. Muuttuvat suurvaltasuhteet ja Suomi Ulkopoliittisessa instituutissa toteutettiin yhdeksän kuukautta kestänyt tutkimushanke, jossa keskityttiin (1) Kiinan ja Venäjän välisiin suhteisiin sekä (2) Yhdysvaltojen ja Venäjän välisiin suhteisiin. Olemme osa Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuttien verkostoa, johon kuuluu itsenäistä toimijaa eri puolilla maailmaa, sekä Euroopan unionin kansallisten kulttuuri-instituuttien verkostoa (EUNIC).


Ne toimivat esimerkiksi tapahtumien sponsoreina. Pietari-instituutin perusrahoitus tulee Suomi – Venäjä seuran kautta opetus- ja kulttuuriministeriöltä. Suomalaiset oli saatu itse ajamaan saksalaiset pois Lapista.


Suomi oli onnistuttu kolkkaamaan irti sodasta jo syksyllä v. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. The southern gas corridor: Prospects and challenges for EU foreign policy. Kehitä itseäsi ja uraasi – löydä sinulle tai organisaatiollesi sopivat työelämän lisä- ja täydennyskoulutukset.


Venäjä näkee suurvalta-asemansa valtiona selviytymisen ja suvereniteetin säilyttämisen kanssa yhtenevässä linjassa ja on sen vuoksi valmis puolustamaan sitä, mitä se näkee kansallisena etunaan, kaikin mahdollisin keinoin”, Smith ja Benz kirjoittavat. Toisin sanoen Venäjä toimii kuten valtiot toimivat, pyrkii säilymään.

Venäjä -tutkimusta on tarkoitus kehittää siten, että valtio, Sitra ja elinkeinoelämä keräisivät noin miljoonan euron rahaston, jonka pääoman tuotolla ylläpidettäisiin Suomen Venäjä -osaamiskeskusta. Helsingin yliopiston Venäjä -osaaminen on nykyisin Renvall-instituutissa, jossa professuuria hoitaa Timo Vihavainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit