torstai 14. helmikuuta 2019

Kansalaisuus englanniksi

Kansalaisuus englanniksi

Katso sanan kansalaisuus käännös suomi-englanti. Eri maiden englanninkielisissä lomakkeissa kansalaisuus on yhtä kuin “nationality” tai “citizenship”. Tällöin oikea merkintä on “Finland”. Huomaa kuitenkin, että ulkomailla sinulta saatetaan kysyä myös kansallisuutta, joka on eri asia kuin kansalaisuus. Englanniksi lomakkeeseen on tällöin painettu “ethnicity”.


Kansalaisuus englanniksi

Vierailija: Miten menee englanniksi kansailuustermit? Jos kysytään nationality niin tuleeko siihen Finland vai Finnish? Passissa on siinä kohtaa Finlan mutta jotenkin se kuulostaa omituiselta. Nämä lauseet ovat otettu käyttäen lisälähteitä ja voivat olla epätarkkoja. I cannot see a shopkeeper in my city managing to demonstrate that no Finnish citizen wants to work in his or her shop, in order to be able to employ a Moroccan.


Kuinka lapsi voi saada kansalaisuuden? Toisaalta tämä ei vaikuta viisumihakemuksen käsittelyyn tuon taivaallista. Siinä olennaista on, että tiedot ovat oikein, ei kieliasu. Mutta tietysti on hyvä kirjoittaa oikein. Yksilön ja valtion välinen lainsäädännöllinen side, joka määrittää yksilön aseman valtiossa ja jolla määritetään yksilön ja valtion välisiä keskeisiä oikeuksia ja velvollisuuksia.


Kansalaisuus englanniksi

Ilmoitukseen perustuva kansalaisuus katsotaan saaduksi sinä päivänä, jolloin ilmoitus on tullut vireille toimivaltaisessa viranomaisessa, jos edellytykset kansalaisuuden saamiselle täyttyivät vireilletulopäivänä. Muussa tapauksessa kansalaisuus katsotaan saaduksi kansalaisuuden saamiselle säädettyjen edellytysten täyttymispäivänä. Käännös sanalle kansalaisuus suomesta englanniksi. Nationality of, Ethnicity, the nationality.


Kansalaisuus englanniksi. Suomienglantisanakirja. Lisäksi löydät täältä joitakin kuuluisia päivämääriä. Yleensä kansalaisuus saadaan syntyessä, mutta se voidaan vaihtaa muutettaessa toiseen maahan asumaan.


RedFox sanakirja - nopeasti puuttuva käännös. Tässä osuudessa näytetään kuinka päivämäärät kirjoitetaan englanniksi. Hei,Miten viransijainen lyhennetään englanniksi ? Sanakirja sisältää kieltä mm. Mitä mainostenjakaja voisi olla englanniksi (amerikanenglanniksi)?


Miksi englanninkielen sana pihvi eli steak äännetään steik? Miten sanotaan englanniksi että on tukkoinen nenä? Todistuksia voi tilata suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Esimerkiksi nuhan vuoksi.


Kansalaisuus englanniksi

Jos asut vakituisesti ulkomailla, et voi tilata todistuksia itsepalveluna vaan sinun tulee ottaa yhteyttä maistraattiin. Kaikkia otteita ja todistuksia voi tilata mistä tahansa maistraatista suomen-, ruotsin- ja englanninkielisenä. Pääset myös tutustumaan käytettävissä oleviin palveluihin ja saat toimintaohjeita asioiden hoitamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit