maanantai 25. helmikuuta 2019

Que tal 1 kielioppi ja harjoitukset

Lisäksi kielioppi sisältää sanastokoonteja ja -selityksiä. Harjoitukset ovat monipuolisia: mukana on runsaasti sekä yksikielisiä että käännösharjoituksia, niin suullisia kuin kirjallisiakin. Muutaman kappaleiden välein esiintyvä Comprueba tu progreso -osio antaa opiskelijalle mahdollisuuden testata itsenäisesti taitojaan ja. Kielioppi ja harjoitukset sisältävät kappalekohtaiset kielioppi - ja sanastoselitykset sekä suulliset ja kirjalliset harjoitukset.


Katso aina edullisimmat kaupat - Hintaseuranta. Lähetetään 6-arkipäivässä. Osta kirja Que tal ? Kirja selostaa opetettavan kielioppiaineksen selkeästi ja perusteellisesti. Book Book Que tal ? Tekstit ja sanastot (EVK A1–A2) ¿Qué tal ? Sanoma Pro), tekstikirjaa (tekstit ja sanastot) sekä harjoituskirjaa ( kielioppi ja harjoitukset ). Lisaksi kielioppi sisaltaa sanastokoonteja ja -selityksia. Ranskan kielioppi ja käsikirja on suomalaiselle lukijalle tarkoitettu laaja ja perusteellinen esitys ranskan kielen rakenteista.


Helppokäyttöisenä ja selkeänä se tarjoaa selityksen moneen ranskan kielenkäytön ongelmakohtaan. Paitsi opetuksen tueksi kielioppi soveltuu mainiosti myös itseopiskelijan tarpeisiin. Kuunteluharjoitukset.


Que tal 1 kielioppi ja harjoitukset

Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK) on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu. Matti Mäkinen - Ulla Riiho - Maarit Torvinen: ¿Qué tal ? Download Euroopan lyhin historia John Hirst. Asuntovaunun huolto ja kunnostus - John Wickersham kirja.


Batman - Arkham City - Paul Dini kirja. Budapest - Paul Murphy kirja. Byron Katie Loving What Is kirja. Espanjan kieli -oppiaineen opintojaksot. Verkko-oppimateriaali.


Näitä kirjoja käytetään myös 2- ja 3-kursseilla. Tähän aikaan vuodesta monet suunnittelevat kielikurssille menoa tai kiinnostuvat kielten itseopiskelusta. Tässä listassa on kielten alkeiskurssikirjoja inspiroimaan omaa kielivalintaa. Katso käytetyt pelit, pyörät ja muut kiinnostavat kohteet, sekä luo oma ilmoituksesi nopeasti! Vastuuopettaja Pekka Savinainen, Pasila Oppimateriaali Mäkinen, Matti - Riiho, Ulla - Torvinen, Maarit Qué tal ? Arvioinnin kohteet ja kriteerit.


Opintojakso arvioidaan asteikolla – 5. Kaikilla tasoilla paljon myös suullista harjoitusta ja keskustelua. Tammi) tekstikirjaa (tekstit ja sanastot) sekä harjoituskirjaa ( kielioppi ja harjoitukset ). Arvosteluperusteet : Aktiivinen osallistuminen ryhmäopetukseen (vähintään ) ja loppukoe. Mäkinen, Matti - Riiho, Ulla - Torvinen, Maarit. Kurssin arvosana (5-0) on loppukokeen arvosana.


Kustannusosakeyhtiö Tammi, Helsinki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit