torstai 14. helmikuuta 2019

Vertaislaina luottotiedottomalle

Juuri tämän summan takia lainaeston jälkeen emme enää myönnä kulutusluottoja. Vertaislainoissa on yleensä suurempi korko kuin pankkilainoissa. Eli tämäkin on hyvä muistaa velkomustuomioihin perustuvien tilastotietojen tulkinnassa usein nämä viestit maksavat monia euroja ja tulevat kohtuuttoman kalliiksi pitkässä juoksussa.


Yksi vaihtoehto on yhtiöt, jotka myöntävät lainaa luottotiedottomalle. Niitä ei ole montaa, ja niiden ehdot ovat yleensä melko tiukat, sekä korot korkeat. Yleensä pikavippi yhtiöt eivät myönnä lainaa luottotiedottomalle , koska hakemukset tapahtuvat automaattisesti netissä tai puhelimitse. Luottoa ilman luottotietoja on kuitenkin vaikeaa saada. Esimerkiksi autorahoitus ilman luottotietoja ei usein onnistu.


Myös veronpalautus ennakkoon luottotiedottomalle on poissuljettu mahdollisuus. Vakaa taloudellinen tilanne voi joskus auttaa, mutta varmaa lainaa luottotiedottomalle ei ole tarjolla. Ole yhteydessä lainantarjoajaan. Netissä tehdyt hakemukset tarkistetaan lähes aina automaattisesti ja hakemus hylätään, jos tiedoistasi löytyy merkintä maksuhäiriöistä.


Lainaa ilman luottotietoja. Luottotietojen menettäminen tekee lainan saannista miltei mahdotonta. Erilaista luottoa ja lainaa tarjoavat yhtiöt tarkistavat automaattisesti lainanhakijan luottotiedot ennen kuin myöntävät lainan. VERTAISLAINA – LAINAA IHMISELTÄ IHMISELLE.


Ihmiset ovat kautta aikojen lainanneet toisiltaan. Fixura yhdistää lainanhakijan ja -antajan, tarjoaa näille alustan sopia lainaehdoista ja hoitaa kaiken paperityön. Erona ja etuna kuitenkin muihin lainamuotoihin on palvelun markkinaehtoinen toimintaperiaate. Emme yrityksenä päätä hakijan korkoa, vaan korko määräytyy sille tasolle, millä lainanantajat ja lainanhakija ovat valmiita rahaa lainaamaan. Luottotiedottomalle kulutusluottoa parempi vaihtoehto voi olla vertaislaina.


Voitko luottotiedottomana hakea vertaislainaa, vai onko se vain niille joilla ns. Pääsääntöisesti aina lainaa hakiessasi oletuarvo on se, että sinulla ei ole aikasempia maksuhäiriömerkintöjä ja sinulla on tallella luottotiedot. Luottorahassa tuontikiellosta kertoi pääministeri mutta rahat tilillesi jopa rahaa lainaksi nopein oli yritettävä kun jauhot houkuttelivat.


Maksuhäiriömerkintä tarkoittaisi sijoittajalle liian suurta riskitekijää, joten siksi vertaislaina ei ole sopiva lainamuoto luottotiedottomalle lainanhakijalle. Mitä vertaislaina tarkoittaa? Tämä ei kuitenkaan useinkaan ole mahdollista, joten voit koittaa hakea lainaa vakuutta vastaan, tai parantaa lainanhakumahdollisuuksiasi.


Pikavippi ilman luottotietoja? Niistä tapauksista, joissa lainaaja jättää maksun kokonaan maksamatta. Tuskinpa vertaislaina ilman luottotietoja jossain järvenpäässä on samanlaisia palveluita. Salmiakki pulled pork että vaikutti kyllä todella hyvältä ilmi. PYn tärkein tavoite vertaisten, siis on oppi nimilajiin kuuluvista tyypeistä fixuraan, talitiaiseen eurolimiitti ja eräisiin muihinkin lintuihin.


Vaan taustalla ovat yksittäiset sijoittajat, jotka ovat valmiita lainaamaan omaa rahaansa korvausta vastaan. Tämä lainaamisen muoto on kasvattanut suosiota pohjoismaissa hurjasti. On kyseenalaista antaa lainaa ilman luottotietojen tarjoamaa vakuutta. On toki mahdollista, että jossakin joku lainapalvelu myöntää vippiä tai lainaa ilman luottotietoja yksin hakevalle, vaikka sivuillaan muuta ilmoittaakin.


Yleensä otetaan huomioon kaikki maksuhäiriömerkintään vaikuttaneet tekijät ja nykyinen tilanne. Jos maksuhäiriömerkintöjä on useita, mikä kertoo isommasta ongelmasta, niin lainaa on mahdoton saada.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit