tiistai 5. helmikuuta 2019

Come to finland näyttely

Hotelleja puoleen hintaan. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu! Vintage Finnish travel posters brought back to life.


We are the Poster Hunters Kurkista mitä olemme löytäneet! Sen klassiset matkailujulisteet esittelevät Suomen pitkän tien tuntemattomasta venäläisestä ruhtinaskunnasta… Land of Romanceksi. Värikkäästi ja kattavasti.


Huumorilla ja ahaa-elämyksiä tarjoten. Suosittelen lämpimästi kaikille. Come to Finland on mahtava näyttely ! Samaan aikaan hauskat ja informatiiviset.


Sen verran suuren vaikutuksen näyttely teki, että oli pakko ostaa omallekin seinälle yksi taulu, sekä julisteista kertova kirja. Liput 7-euroa tai museokortilla. Kansallismuseossa 17. Höyrylaivat lipuvat, junat puhkuvat ja lentokoneet pyyhkäisevät Suomen merimuseon vaihtuvien näyttelyiden tilaan, kun Suomea mainostaneet nostalgiset matkailujulisteet asetetaan seinille.


Sen lisäksi että julisteet ovat upeita ja aihe kiinnostava, myös esittelytekstit ovat aivan huiput! Mitä julisteet kertovat ja mitä tapahtuu, kun yhdistetään julisteet, taide ja turismi? Helsingin kaupungin tapahtumakalenterista löytyy joka päivä kymmeniä kaupungin järjestämiä ja tukemia tapahtumia. Tervetuloa tekemään oma matkailujulisteesi!


Come to finland näyttely

Finland har ju redan länge varit ett glamouröst, kosmopolitiskt och öppet land! Precis, du ska snart få se hur Finland med reseaffischens hjälp lockade resenärer från när och fjärran till landet i norr. Reseaffischer var den tidens internet. Ryhmään mahtuu maks.


Suomi näyttää kauneimmat kasvonsa, ylistää luontoa, tietää että olemme kansainvälisiä ja vihjaa, että täällä myös romantiikka kukkii. Lisäksi mukana oli nimekkäiden suomalaisten huippugraafikkojen suunnittelemia uusia matkailujulisteita. Huhtikuussa vuorossa on Suomen historiasta kertovien perusnäyttelyiden sarjan käynnistävä uusi Esihistorian näyttely. Matkailujulisteet ja.


Come to finland näyttely

Juhlavuoden huipentaa joulukuussa avautuva Itsenäisyyden aika, jossa henkilökohtainen, jaettu ja yhteinen Suomi kohtaavat. When visiting Habitare for the first time, I realised that there is such a thing as Finnish design, and what’s more, that it can be used for interior decoration! In my own category of design countries, this put Finland on an equal standing with Denmark. Kemin Jalokivigallerian kanssa saman katon alle muuttanut näyttely esittelee yli sarjakuvataiteilijan kädentöitä muun muassa originaalien, figuurien ja videoiden muodossa.


Näyttelyssä on esillä muun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit