maanantai 25. helmikuuta 2019

Oma elisa yrityksille

Oma elisa yrityksille

Luo tunnukset henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla. Voit tunnistautua niillä myös, jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi. Sinulla tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeus. Tarjoamme kotimaisia IT-palveluita ja ICT-ratkaisuja niin yrittäjille kuin keskikokoisille ja suurille yrityksille.


Oma elisa yrityksille

Yritysten OmaElisa -palveluun kirjaudut yrityksesi tunnuksilla. Hups, yrität kirjautua yksityisasiakkaan tunnuksilla. OmaElisasta löydät Elisan ja Saunalahden palvelusi kätevästi yhdestä paikasta.


Näet laskut, puheluerittelyt, sopimustiedot, omat edut ja paljon muuta! Ajankohtaisia aiheita digitaalisista palveluista, pilvestä ja asioiden Internetistä. Mikäli sinulla on Elisan Saunalahti -puhelinliittymä, jossa ei vielä ole mobiilivarmennetta, voit käyttää kirjautumiseen myös puhelintasi, kun sinulla on jo Elisa Tunnus luotuna ja olet ottanut käyttöön puhelintunnistautumisen. Elisa Ideat on oppaasi digitaalisen arkeen.


Oma Fonecta on ilmainen itsepalvelukanava yrityksille. Voit käyttää palveluita, tarkastella tuloksia sekä hallinnoida asiakkuuttasi. Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten näyttämiseksi. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden.


Elisalta saat edulliset Saunalahti-liittymät, puhelimet sekä Elisa Viihteen ja videovuokraamon. Sähköpostit voit lukea Elisan Webmail-palvelusta. Selaintasi ei enää tueta. Päivitä selain tästä.


Oma elisa yrityksille

Oma domain eli verkkotunnus viestii ennen kaikkea yrityksen uskottavuutta ja luotettavuutta. Parhaat vinkit, apua digipulmiin ja kurkistus siihen, kuinka teknologia muuttaa maailmaa. Ilmaispalveluiden sähköpostit eivät samaan pysty”, InhouseGroupin toimitusjohtaja, verkkomarkkinoinnin asiantuntija Eero Klemetti tiivistää. Verkkotunnus on yrityksen oma osoite internetissä. Kirjautuminen Oma Saunalahteen onnistui pankkitunnuksilla (Nordea, kahteenkin kertaan), mutta sen jälkeen selamen (Safari) ikkunaan ilmestyi teksti Identification processed , eikä mitään muuta, ei siis pääsyä Oma Saunalahteen.


Listaus perustuu Great Place to Work Finlandin tekemään työpaikkatutkimukseen, jossa suurin painoarvo on työntekijöiden arvioilla työpaikastaan. Elisa on yksi Suomen parhaista työpaikoista. Ilmoita ja maksa arvonlisävero OmaVerossa.


Yleinen määräpäivä on kuukauden 12. Jos verokautesi on kalenterivuosi, ilmoita ja maksa arvonlisävero viimeistään 2. Salasanapankkiin voit tallentaa kaikki tärkeät tunnistetietosi niihinkin palveluihin, joissa Mobiilivarmenne ei ole käytössä. Windows, Mac, Android ja iOs-Laitteille. Parhaiten viesti vaikuttaa, kun mediat puhuvat samaa tarinaa. Vastaanottajalle vain sisällöllä on väliä.


Me Otavamedialla taidamme sekä median että sen sisällöt. Elisa Viihteen oma Aitio-ohjelmakirjasto sisältää eniten kotimaisia elokuvia, ulkomaisia suosikkielokuvia sekä runsaasti laadukkaita TV-sarjoja ja lastenohjelmia. Aition sisältöä päivitetään säännöllisesti Viaplayn elokuvat ja sarjat -paketilla näet uusimmat hittielokuvat,.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit