maanantai 26. elokuuta 2019

Passikuva turku

Samat kirjat, halvemmat hinnat. Helioska Oy on palveleva valokuvausliike Turun keskustassa. Meiltä saat passikuvat edullisesti ilman ajanvarausta. Tule käymään tai ota yhteyttä!


Suomen passikuva kelpaa Venäjän viisumikuviin, mutta teemme myös passikuvat Venäjän ja Viron passiin ja meillä on myös mahdollisuus tehdä passikuvat mihin kokoluokaan ja mittoihin tahansa. Aninkaistenkatu Turku. Sairashuoneenkatu 2 Turku. Myös erikoisviisumikuvat, kuten USA:n viisumi tai esta ja Intia:n viisumi 5x5cm 2x sekä muut erikoiskoot kuten 3x 3x 4x 10xvain 10€ per henkilö.


Biometriseen EU-passiin hyväksyttävät viralliset passikuvat Turussa. Sopivat mainiosti myös mihin tahansa henkilökortteihin kulkukorteista. Kuvaamme passikuvat digitaalisesti Turun keskustassa ja siirrämme ne heti sähköisesti Lupahallintoon.


Tarkista aukioloajat kalenterista. Klikkaa kalenterissa vihreällä näkyviä aikoja ja päiviä ja varaa aika, kiitos. Turku Turku , Kauppakeskus Skanssi. Uuden liikkeemme löydät toisesta kerroksesta, Intersporttia vastapäätä.


Viisumikuvat ja lasten passikuvat saat meiltä ammattitaidolla. Passi- ja viisumikuvat maksavat Skanssin Tunnin Kuvassa vain €. Tulostettuja kuvia ei tarvita. Hämeenkatu Turku. Passikuva 90€ ilman ajanvarausta.


Kuvahetkestä aina poliisin sähköinen kuva JA paperikuvat yhteensä vain 10€. Ilmaiset parkit, helppo tulla. Poliisin valokuvaohje perustuu EU-asetuksen mukaisesti kansainvälisiin standardeihin. Hinta eur, varaa aika tästä! Henkilökohtaisen opiskelijakortin omistajalle hinta on vain eur, varaa aika tästä!


Kuva Laine on kokenut valokuvauksen ammattilainen. Lähetä uusi passikuva järjestelmään. Tutustu passikuvien vaatimuksiin. Vaatimukset ovat uudistuneet biopassien yhteydessä.


Ammattilaisen kuvaamana saat nopeasti ja helposti laadukkaan kuvan. Virallinen passikuva. Sunnuntaiaukiolot muun kauppakeskuksen mukaisesti. Näin vältyt hankalalta kaapelilla siirrolta, joka ei näytä tekemiäsi kansioita jne.


Hakemukseen liitettävä passikuva saa olla enintään kuukautta vanha. Jos sinulle on myönnetty vähän aikaa sitten passi tai henkilökortti, jossa oleva kuva on alle kuukautta vanha, samaa kuvaa voi käyttää uudessa hakemuksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit