perjantai 9. elokuuta 2019

Kela kulukorvaus hakeminen

Korvaus voidaan maksaa korotettuna myös silloin, jos palvelu järjestetään työssäkäyntialueellasi mutta kotikuntasi ulkopuolella ja jos majoittumisesta tulee sinulle kustannuksia. Hakemuksesta Y Kela saa myös tiedot sairaus- ja äitiysetuuksista, joita julkinen terveydenhuolto on antanut asiakkaille, jotka ovat sairausvakuutettuja muissa EU-lainsäädäntöä soveltavissa valtioissa. Kela tarvitsee nämä tiedot, jotta se voi hoitaa valtioiden välistä kustannusten laskutusta. Jos sinulle ei yksityisellä lääkäriasemalla ole annettu Kela -korvausta, liitä kulukorvaushakemukseen alkuperäinen ”Selvitys lääkärin antamasta hoidosta ja palkkioista” -lomake sekä maksukuitti. Sinun ei tarvitse hakea korvauksia Kelasta, sillä korvaamme koko summan.


Jäseneksi hakeminen ja jäsenyyden päättyminen;. Korotusosaa voidaan maksaa myös liikkuvuusavustukseen. Korvaukseksi palvelusta aiheutuvista kustannuksista voit saada osallistumispäiviltä kulukorvausta.


Kulukorvaus osallistumispäiviltä. Työnantaja voi korvata tilapäisestä työmatkasta aiheutuneita kustannuksia. Korvaukset ovat verottomia, jos ne perustuvat joko todellisiin kuluihin tai Verohallinnon vuosittaiseen päätökseen päivärahoista ja kilometrikorvauksista.


Ammatillinen kuntoutus auttaa sinua pysymään työelämässä terveydellisistä rajoitteista huolimatta. Vaikka sairautesi estäisi nykyisessä työssä jatkamisen, löytyy usein muita työtehtäviä, joihin työkykysi riittää. Omaehtoinen opiskelu voi parantaa ammattitaitoasi ja mahdollisuuttasi saada työtä tai säilyttää työpaikka.


Koulutuspalvelut tuottaa oppilaitos ja etuuden maksaa Kansaneläkelaitos tai työttömyyskassa. TE-toimisto ei hanki koulutusta eikä valitse opiskelijoita koulutukseen kuten. Jos vuositulorajasi ylittyy, tarvitset aina uuden verokortin.


Katso ohjeet uuden verokortin hakemiseen OmaVerossa. Katsele annettuja lausuntoja, vastaa selvityspyyntöihin ja seuraa, miten selvityksesi käsittely etenee. Tämän sivuston käyttö edellyttää Javascriptiä. Salli selaimen asetuksista Javascriptin käyttö. Denna tjänst använder JavaScript.


Ajantasaiset kilometrikorvaussummat. Korotettu kulukorvaus on euroa päivältä eli noin 3euroa kuukaudessa. Liikkuvuusavustuksen hakeminen. Hae liikkuvuusavustusta siis viimeistään kuukauden kuluessa siitä päivästä, josta haluat sitä maksettavan.


Toimita liikkuvuusavustushakemus KOKO-kassaan eAsioinnin kautta liitteenä. Liitä hakemukseesi kopio työsopimuksesta. Edunvalvojan oikeudesta saada palkkion lisäksi kulukorvausta ja erityiskorvausta, säädetään holhoustoimesta annetun lain §:n momentissa.


Someron kaupunginvirasto. Avoinna ma-pe klo 9-info(a)somero. Aikuiskoulutuksen rahoitusvaihtoehdot. Jos saat työmarkkinatukea tai peruspäivärahaa, liikkuvuusavustuksen maksaja on Kela. Postita tässä tapauksessa hakemuksesi Kelaan tai vie se henkilökohtaisesti lähimpään Kelan toimipisteeseen.


Jos saat ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa, avustuksen maksaa se työttömyyskassa, johon kuulut. Tunnistautuminen epäonnistui. Velallisen ja hänen perheensä toimeentuloa varten ulosmittaamatta jätetään aina suojaosuus. Työmarkkinatukeen maksetaan myös lapsikorotusta alla näkyvän taulukon mukaisesti.


Suojaosuutta laskettaessa otetaan huomioon velallisen elatuksen varassa oleva avio- tai avopuoliso ja samassa taloudessa asuvat omat ja puolison alaikäiset lapset sekä ottolapset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit