tiistai 6. elokuuta 2019

Guangzhou sää

Varaa täältä, säästät jopa ! Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää.


Parhaan hinnan takuu! Paikkakuntakohtainen täsmäsää, tutkakuvat, havainnot, sade-ennusteet ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja ulkomaille. Päivän ylin lämpötila on astetta ja alin lämpötila astetta.


Aurinko nousee tänään kello 7:ja laskee kello 18:11. Muista tutustua myös viikon ennusteeseen. Napsun sääsivulta näet myös päivän sääennusteen sekä keskimääräiset lämpötilat ja sademäärät kuukausittain. Varoitukset vaikeasta säästä. Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances.


Guangzhou, sää ensi viikolla. Päivällä saavutetaan enintään astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen. Sää paikkakunnalla Shantou, 30. Torstaina taivas on ja pysyy käytännössä.


Yksityiskohtainen sääennuste. Kanton, Kiina ☔ päivää yksityiskohtainen ennuste. Kaupungin kuuluisimmat nähtävyydet ovat tunnistettavan kaupunkisiluetin lisäksi lukuisat pilvenpiirtäjät, Chiangang Pagoda, Haizhun silta ja Viiden pukin patsas. Lauantaina on aamupäivällä vielä enimmäkseen melkein selkeää. Aamun lämpötila on astetta.


Keskipäivällä sää muuttuu osin erittäin pilviseksi, osin verrattain selkeäksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille melkein selkeää säätä. Matkustaa sää ja ilmasto. Fog Feels Like: 48° Barometer: 30. Dewpoint: 50° Humidity: 99.


Näe ainakin Haizhun silta ja yli tuhat vuotta vanha järvipuutarha. Ota yhteyttä tänään! Käytössä olevat sääasemat on merkitty karttaan keltaisilla ja punaisilla pisteillä. Aseta hiiri pisteen päälle nähdäksesi sääaseman nimen.


Klikkaa sitten nähdäksesi tiedot. Shanghain suosituimmat sesongit ajoittuvat kevääseen ja syksyyn, joiden aikana sää on yleisesti varsin miellyttävä. Talvella on viileää ja tuulista, kesä puolestaan on kuumudessaan ja kosteudessaan kaupunkilomailuun turhankin ahdistava.


Jos haluaa välttää pahimmat ruuhkat, kannattaa Shanghaihin ennen korkeinta sesonkia tai sen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit